Skip to content
Upcoming

De nieuwste Nike Dunk High in samenwerking met Bodega

22 oktober 2020 21:09
De nieuwste Nike Dunk High in samenwerking met Bodega

De Nike Dunk is in 2020 een erg geliefd model, en dan niet alleen het lage variant maar ook de high doet het erg goed. Samen met Bodega brengt Nike weer een prachtige colorway op de uit op de Nike Dunk High. Alle informatie over deze release vind je hieronder!

In 1985 kwam de Nike Dunk High voor het eerst uit, de sneaker is een originele team sneaker van Nike. Er dropte verschillende colorways die geïnspireerd waren op teams op dit model van Nike. Vandaag de dag is dit nog steeds razend populair. Na de release van ’85 duurde het even voor de volgende release, deze dropte namelijk pas in ’98. Wij kunnen ons het niet meer voorstellen dat de Nike Dunk er niet zou zijn!

Bodega x Nike Dunk High

De nieuwe colorway van niemand minder dan Bodega en Nike wordt losgelaten op de Nike Dunk High. De sneaker beschikt over een lichte colorway die wordt afgemaakt met donkere details. De sneaker lijkt een suède basis te hebben met lederen overlays. De stiksels bij de hak en de enkel zijn donkerbruin vallen erg op. Op de binnenzijde van de sneaker zien we de Bodega branding en op de buitenzijde van de sneaker zijn we een lichtbruine swoosh die kleiner is dan we gewend zijn.

Er is tot nu toe nog vrij weinig bekend over deze prachtige release. We verwachten de Bodega X Nike Dunk High nog in 2020 met een prijskaartje van €110,-. Helaas zijn er nog geen officiële foto’s, maar als je op de hoogte wil blijven van deze, en alle andere releases dan kan je ons volgen op social media of de releasekalender bekijken! Voor nu kan je de sneaker hieronder checken.

Bodega Nike Dunk High
Bodega Nike Dunk High
Images by: @solebyjc