Skip to content
Newsfeed

De nieuwste beelden van de Nike Dunk High Retro ‘Light Chocolate’

9 juni 2021 11:52
De nieuwste beelden van de Nike Dunk High Retro ‘Light Chocolate’

Het aantal Nike Dunk releases zijn inmiddels bijna niet meer bij te houden. De eerste beelden van de Nike Dunk High Retro ‘Light Chocolate’ zijn opgedoken op het internet. Deze nieuwe hoge Dunk zal waarschijnlijk in augustus van dit jaar nog gaan releasen.

Dat suède goed werkt op Dunks is te merken aan het succes van de Nike Dunk Low ‘Medium Curry‘, ‘Dusty Olive‘, ‘Ceramic‘ en de ‘Veneer‘. Binnen de kortste tijd waren deze uitverkocht. Ook heeft Nike eerder dit jaar een hoge Dunk uitgebracht in het suède, de Nike Dunk High Premium ‘Dark Russet’. Deze sneaker werd uiteraard ook een succes. De basis van deze nieuwe Nike Dunk High is compleet van suède, behalve de overlays bij de toebox. Deze zijn van leer in een lichtbruine kleur, net als de veters. Het midden- en achtervlak van de sneaker is een ‘Light Chocolate’ suède, wat een beetje lijkt op het bruin op de Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’. Deze kleur komt ook voor op de buitenzool. De toebox, achterste overlays en de Swoosh hebben een hele lichte ‘Sail’ kleur. De Swoosh is niet van suède, maar van leer. Hierdoor zie je de Swoosh duidelijker op de sneaker zitten. De branding op de tong en op de hak is in een donkergroene kleur gedaan. Met dit kleurenschema worden er alleen maar tinten uit de natuur gebruikt. Scroll naar beneden voor meer beelden van deze Nike Dunk High!

De Nike Dunk High Retro ‘Light Chocolate’ zal in augustus 2021 releasen. Houd onze Instagram en releasekalender goed in de gaten voor meer updates over deze nieuwe sneaker!

Nike Dunk High 'Light Chocolate'

DH5348-100 · Prijs vanaf €87,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk High Retro 'Light Chocolate'
Nike Dunk High Retro 'Light Chocolate'
Nike Dunk High Retro 'Light Chocolate'
Nike Dunk High Retro 'Light Chocolate'