Skip to content
Upcoming

De nieuwste adidas Parley UltraBOOST

5 juni 2018 14:19
De nieuwste adidas Parley UltraBOOST

adidas Originals doet vaker collaboraties met Parley. Zoals de adidas Deerupt x Parley of de eerdere Parley UltraBOOSTS. Nu komt er weer een nieuwe colorway van de Parley UltraBOOST. Dit keer een zomerse, lichte versie.

De nieuwste colorway heeft een witte basis met blauwe accenten op de toebox, de tussenzool en de achterkant. Het bovenwerk is gemaakt met ClimaCool-technologie, waardoor het ademend en flexibel is. Schoenen zoals deze zijn de perfecte optie voor het warme weer.

adidas is toegewijd aan het creëren van producten, op manieren die hun impact op het milieu minimaliseren. De sneaker heeft een colorway die geïnspireerd is op de oceaan met zijn blauwe overlay en witte basis. Dit doen ze omdat dit product is gemaakt met garen, in samenwerking met Parley for the Oceans. Een deel van het garen is voorzien van Parley Ocean Plastic ™. Dat is gemaakt van gerecycled afval, onderschept van stranden en kustgemeenschappen voordat het de oceaan bereikt.

Dit paar is verkijgbaar vanaf vrijdag 8 juni bij onder andere Overkill. Op de link hieronder in de beschrijving kun je alle shops zien waar je dit paar kan kopen.


adidas UltraBOOST Parley LTD

Prijs: €200
Colorway: Footwear White / Footwear White / Blue Spirit
Stylecode: BB7076
Storelist: klik hier >> 

Image: Sneaker Bar Detroit