Skip to content
Upcoming

De nieuwste adidas Falcon Polka Dot zijn nu verkrijgbaar

17 maart 2020 14:25
De nieuwste adidas Falcon Polka Dot zijn nu verkrijgbaar

De winter is bijna voorbij en dat betekent dat het tijd wordt voor wat zomerse sneakers. Afgelopen week zijn de nieuwste adidas Falcon Polka Dot op de markt gebracht. Dit pack bestaat uit twee verschillende colorways en hebben beiden iets gemeen, namelijk dots. Eerlijk is eerlijk, dit is een pracht paar voor de zomer, en die wil je niet missen!

adidas Falcon ‘Polka Dot’ | Closer Look

Beide sneakers hebben een vrolijke colorway, dit komt omdat er dots, oftewel stippen, op de sneakers zitten. De sneakers hebben een 90’s vibe gekregen met een chunky maar toch nog steeds vrouwelijke look. Het bovenwerk van beiden sneakers is gemaakt van mesh en leer waarbij nubuck schittert op de neus. Daarbij beschikken beiden sneakers over abstracte graphics wat extra energie aan de schoen toevoegt.

De eerste colorway is zwart, samen met grijs en wit. Het bovenwerk beschikt over een zwarte kleur met witte stippen. Daarbij is de tong grijs van kleur met een zwart branding adidas logo. Op de sneaker zitten ook nog grijze overlays. De tweede colorway is iets anders. Hier zitten namelijk niet stippen over het gehele bovenwerk, maar alleen op de heel. Het kleurenpallet van de sneaker bestaat uit wit en grijs, daarbij is het bovenwerk wit met grijze overlays. Op de heel bevinden zich kleine zwarte stipjes om het ‘Polka Dot’ design compleet te maken. De midsole van de sneakers beschikt over een witte kleur, terwijl de outsole over een grijze kleur beschikt.

De sneaker zijn afgelopen week uitgebracht en zijn verkrijgbaar op adidas.nl en diverse geselecteerde retailers zoals 43einhalb. Voor €100,- staat dit vrolijke paar al bij jou in de schoenenkast. Ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort releasen? Neem dan een kijkje op onze releasekalender. Op onze sociale media plaatsen wij dagelijks het laatste sneakernieuws. Bekijk hieronder de afbeeldingen van de twee colorways!

adidas Falcon W 'Polka Dot'

EH3522 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas

adidas Falcon W 'Polka Dot'

EF4983 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas