Skip to content
Upcoming

De nieuwe Vans Old Skool is on fire!

16 maart 2018 15:07
De nieuwe Vans Old Skool is on fire!

Vans heeft een nieuwe sneaker en het design is HOT! Als een kick off van het nieuwe seizoen heeft Vans een van zijn meest iconische modellen gebruikt. Vans heeft het klassieke Old Skool sneaker model gebruikt. De schoen heeft een stevig bovenwerk van suède, een enkele opstaande band op de zool, een UltraCush HD-voetbed voor een goed board-gevoel en effectieve impactdemping. De originele Vans-wafelzool van rubber zorgt voor grip en support. De Old Skool is ook voorzien van DURACAP-bevestiging op slijtagegevoelige plekken in het bovenwerk, voor ongeëvenaarde duurzaamheid. Vans heeft al vaker een sneaker ontworpen met een vuur en vlammen design maar dit ontwerp springt eruit!

De sneaker heeft een all-black colorway. De vlammen aan de zijkant zijn het meest opvallende van dit design. De vlammen zijn fel rood en oranje. De sneaker beschikt over een suède detaillering. De Vans Jazz stripe zit boven op de zwarte rubberen zool.

Als je van plan bent om deze Vans Old Skool aan te schaffen moet je helaas nog even wachten. In de U.S. is de sneaker al verkrijgbaar maar wanneer de sneakers de Europese kust zullen bereiken is helaas nog niet bekend. Houd onze releasekalender in de gaten voor meer informatie. Kan je niet wachten en wil je bij onze huidige Vans collectie kijken? Klik dan hier.


Vans On Fire!