Skip to content
Newsfeed

De nieuwe Snipes x McDonalds collectie is onderweg

2 november 2021 14:00
De nieuwe Snipes x McDonalds collectie is onderweg

Snipes brengt samen met fastfood restaurant McDonalds een eigen gezamelijke collectie uit. Helaas is er nog niet veel bekend over deze Snipes x McDonalds collectie. Wel weten wij dat de items uit deze samenwerking op 20 november 2021 gedropt worden.

Snipes x McDonalds collab

Snipes heeft over de jaren heen een hoop samenwerkingen gehad met verschillende namen. Zo heeft de streetwear keten een aantal collecties uitgebracht met artiesten zoals 21 Savage en Dj Khaled. Ook bekende merken zoals Playstation en het Starter Black Label is op het lijstje van samenwerkingen te vinden.

Image by Snipes

Nu is het de beurt aan McDonalds om een samenwerking aan te gaan met Snipes. McDonalds is opgericht door Maurice en Richard McDonalds en was origineel een drive-through barbecue restaurant. In 1948 zetten de broers de drive-through om tot een burger en milkshake restaurant. Dit werd de eerste vestiging van McDonalds.

In 2020 werkte McDonalds ook samen met artiest Travis Scott en brachten zij de Travis Scott meal uit. Daarnaast brachten de twee ook merchandise uit. Deze bestonden uit een paar opmerkelijke items met het Cactus Jack en McDonalds logo op gedrukt.

Helaas is er nog niet heel veel bekend gemaakt over de samenwerking met het fastfood restaurant en Snipes. Wel kunnen wij een hoop toffe items uit de collectie verwachten en zullen deze op 20 november 2021 gedropt worden.