Skip to content
Newsfeed

De nieuwe Sean Wotherspoon x adidas dropt tijdens Members Week

5 april 2022 12:00
De nieuwe Sean Wotherspoon x adidas dropt tijdens Members Week

adidas is april gestart met een grote Members Week. Van vrijdag 1 april tot en met 7 april zijn er een hoop activiteiten te beleven in de CONFIRMED-app. Ook zullen er verschillende kicks droppen, waaronder de Sean Wotherspoon x adidas EQT Support 93 SUPEREARTH.

De eerste beelden van deze sneaker verschenen al in 2021. Toen was al te zien dat Wotherspoon’s stijl ook op dit paar goed naar voren komt. Het bovenwerk bestaat uit verschillende materialen en kleuren, en heeft ook kleurrijke details.

Bijna het gehele bovenwerk is gemaakt van leer. Over de toebox en het zijpaneel zit een zwart mesh netje. Hiermee creëren de twee extra dimensie. De voorste overlays zijn in het geel, terwijl de achterste in het paars zijn. De hielkap heeft zelfs een zwarte kleur gekregen.

Op de drie adidas strepen aan de zijkant zit een rode kleur. Deze kleur komt terug op de stiksels op de paarse overlay, net als blauw en geel. Ook Sean’s handtekening staat op dit element. Op de hiel zijn er verschillende bloemen geborduurd in verschillende kleuren. Dit detail was ook te zien op de Superstar die samen met Wotherspoon is ontworpen. Ook het adidas logo op de tong en de veterogen zijn in verschillende kleuren te zien.

De Sean Wotherspoon x adidas EQT Support 93 SUPEREARTH komt uit op woensdag 6 april om 10:00 uur ’s ochtends. Klik op de knop hiernaast voor de volledige store list van deze kicks.

Sean Wotherspoon x adidas EQT Support 93 SUPEREARTH
Sean Wotherspoon x adidas EQT Support 93 SUPEREARTH
Sean Wotherspoon x adidas EQT Support 93 SUPEREARTH