Skip to content
Newsfeed

De nieuwe PUMA ‘Thrifted Pack’ gepresenteerd door Dua Lipa

19 december 2022 15:30
De nieuwe PUMA ‘Thrifted Pack’ gepresenteerd door Dua Lipa

PUMA heeft voor hun aankomende sneaker pack niet alleen Dua Lipa opnieuw aan de haak geslagen voor de presentatie, maar het merk komt ook weer met veel nieuwe vintage stijlen. PUMA heeft de naam ‘Thrifted Pack’ aan hun nieuwste collectie gegeven. Zoals altijd kun je populaire silhouetten verwachten met mooie designs. Werp een blik op de ontwerpen hier!

De nieuwste PUMA x Dua Lipa collectie komt met een reeks nieuwe sneakerstijlen. Het ‘Thrifted Pack’ omvat de Mayze, Mayze Stack, Slipstream, Slipstream Hi, RS-X, RS-X Hento, Teveris Nitro, Suede Mayu, Cali Dream en Orkid.

Wat de kleurstellingen betreft, wordt elk paar geleverd in een clean wit en crème bovenwerk, waardoor elke sneaker gemakkelijk te combineren is met andere items.

Ter introductie van de nieuwe collectie deelde de zangeres en PUMA ambassadeur Dua Lipa een paar foto’s van haarzelf op haar Instagram account. De foto’s kun je hieronder bekijken!

Het PUMA Thrifted Pack is vanaf 16 december 2022 verkrijgbaar op de PUMA website, in PUMA winkels en bij geselecteerde retailers over de hele wereld. Check de buttons aan de zijkant voor alle info over verdere retailers. Vind meer trend sneakers van PUMA via onze sneakerzoekmachine: