Skip to content
Newsfeed

De nieuwe Nike Zenvy legging is speciaal voor de dames

1 maart 2023 14:07
De nieuwe Nike Zenvy legging is speciaal voor de dames

Nike introduceert de nieuwe Zenvy sportlegging. De legging is van zacht materiaal en is geschikt voor allerlei diverse work-outs. Combineer de legging in jouw volgende yoga sessie, of combineer het item in een dagelijkse outfit, zoals Nikki van Sneakerjagers doet. Bekijk de Nike Zenvy legging hieronder.

Als het gaat om sport outfits, is Nike een welbekend merk bij velen. Het merk komt voortdurend met innovatieve technologieën die je tijdens jouw volgende work-out goed kunnen ondersteunen. Zo ook de Nike Zenvy legging, het nieuwste item van Nike.

Nike Zenvy sportlegging
Beelden Nikki
Sportlegging Zenvy Nike

De Nike Zenvy legging is gemaakt van zacht, elastisch materiaal. Het item is ontworpen met de Dri-FIT technologie, wat ervoor zorgt dat je droog blijft tijdens je work-out. De legging komt met een hoge taille en de brede band zorgt ervoor dat de Zenvy legging niet afzakt.

Op de achterzijde is een zak geplaatst waar je sleutels of telefoon in op kunt bergen tijdens de work-out. De legging is gemaakt van 63% nylon en 37% elastaan. Op de heup is de Swoosh in het wit geplaatst. De legging is geschikt voor verschillende sporten en work-outs. De legging is in diverse colorways en lengtes te verkrijgen.

Nike Indy sportbeha
Nike Indy sportbeha

Combineer de Zenvy legging met de Indy sportbeha van Nike en ga voor een comfortabele fit. De Indy sportbeha heeft uitneembare pads en is geschikt voor diverse sporten. De beha geeft medium support en heeft verstelbare bandjes.

Zowel de Indy sportbeha als de Zenvy sportlegging zijn nu verkrijgbaar bij Nike. Bekijk de items in meer detail hieronder. Vergeet niet het Sneakerjagers WMNS-account te volgen voor meer content als dit. Klik op de knop hieronder om de Nike sportcollectie te bekijken.

Nike Zenvy sportlegging
Nike Zenvy Sportlegging
Nike Zenvy Sportlegging
Nike Indy sportbeha
Nike Zenvy Sportlegging