Skip to content
Upcoming

De nieuwe Nike Air Max Thea Flyknit

3 januari 2017 13:02
De nieuwe Nike Air Max Thea Flyknit

We kennen natuurlijk allemaal de Nike Air Max Thea. De damessneaker is een baanbrekend hardloopmodel gemoderniseerd voor alledaags comfort met een strakke, minimalistische look en klassieke demping.

Het was slechts een kwestie van tijd dat de Nike Air Max Thea een Flyknit uitvoering kreeg. Deze week is het zo ver. Nike introduceert de Nike Air Max Thea Ultra Flyknit in vier kleuren.

In het geweven Flyknit zijn speciale zones geïntegreerd met ventilatie, stretch en ondersteuning waar je die het hardst nodig hebt. De lichte schoen volgt de vorm van je voet voor een comfortabel gevoel. De Thea Flyknit is uiteraard verkrijgbaar bij Sneakerjagers.

De vier colorways van de gemodificeerde Nike Air Max Thea worden geleverd in ‘Oreo’, ‘Pink’, ‘Black’ en ‘University Red’. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt Flyknit gebruikt in het bovendeel met de respectieve kleuren ofwel zwart-wit, roze of rood en zwart.

De Nike Air Max Thea Flyknit is gereleased bij een geselecteerd aantal Nike retailers. Sneakerjagers heeft ze gevonden bij een aantal Duitse partner shops waarbij je deze sneakers veilig en vertrouwd kan bestellen.

SHOP DE NIKE AIR MAX THEA FLYKNIT >>