Skip to content
Upcoming

De nieuwe Nike Air Force 1 komt met een pixel effect

18 oktober 2020 11:34
De nieuwe Nike Air Force 1 komt met een pixel effect

Het Air Force 1 model van Nike is ongekend populair en komt nu met een Pixel effect. De nieuwste Air Force sneaker heeft een prachtige look gekregen en beschikt over toffe details. Wat die details nou precies zijn, kan je hieronder vinden!

De Nike Air Force 1 gaat ondertussen al heel wat jaren mee. Het iconische model van Nike heeft dan ook veel verschillende samenwerkingen gekend en verschillende colorways. Ook staan er tot het eind van 2020 nog een hele hoop Air Force 1 releases op ons te wachten. Natuurlijk horen daar ook de nieuwe ‘Pixel’ Air Force’s bij!

Nike WMNS Air Force 1 Low Pixel

De Nike Air Force 1 is al een prachtige sneaker van zichzelf, maar met het nieuwe ‘Pixel‘ variant wordt er een toffe draai aan het Nike model gegeven. Het bovenwerk is compleet in een kleur gehouden, enkel de brandingen op de tong en de heeltab zijn zwart en in een 3D effect te zien. Daarnaast zorgen ook de midsole en de uitgesneden swoosh voor het 3D effect. Op de midsole zien we namelijk verschillende diktes en groottes, en natuurlijk kan de Air branding op de midsole niet missen.

De Nike WMNS Air Force 1 Low Pixel ‘Particle Beige’ staat gepland voor 22 oktober 2020 om 09:00 uur. De prijs voor een paartje bedraagd €110,-. De andere twee colorways hebben nog geen officiele releasedatum gekregen. Wel kan je alvast de officiële foto’s van de overige colorways hieronder bekijken! Als jij op de hoogte wil blijven van deze, en alle andere releases kan je ons volgen op social media of de releasekalender in de gaten houden.

Nike Air Force 1 Pixel 'Ghost Aqua'

CK6649-400 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Pixel
Air Force 1 Pixel

Nike Air Force 1 Pixel 'Particle Beige'

CK6649-200 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Pixel pink
Air Force 1 Pixel

Nike Air Force 1 Pixel 'White'

ck6649-100 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Pixel white
Air Force 1 Pixel
Images by: Nike