Skip to content
Upcoming

De nieuwe Nike Air Force 1 is volledig ‘Reflective’

5 oktober 2020 22:04
De nieuwe Nike Air Force 1 is volledig ‘Reflective’

We krijgen nooit genoeg van de Nike Air Force 1. Het is nog steeds één van de populairste modellen van nike en er blijven gelukkig ook steeds nieuwe colorways van uitkomen. Bij deze nieuwe AF1 colorway lijkt er in eerste oogopslag niks bijzonders te zien, echter wanneer er licht over de schoen schijnt krijgt de sneaker een reflecterend effect. Met de Nike Air Force 1 ‘Reflective’ val je zeker op!

De Nike Air Force 1 is nog altijd populair. De sneaker is een echte klassieker en in bijna elke sneaker rek wel te vinden. De originele witte kleur blijft ook altijd een favoriet. Er wordt veel gespeeld met de kleuren op dit model. Reflecterende accenten waren al bekend op de sneaker. Een geheel reflecterende bovenwerk hebben we nooit eerder gezien.

Nike Air Force 1 Low ‘Reflective’

We zien een creme kleurige upper met een glans laagje over de sneaker. Wanneer er licht op de sneaker schijnt, zal het gehele bovenwerk een reflecterend effect geven. Van de teen tot de achterkant van de sneaker, is dit effect te zien. De witte zool, veters en voering is wel met rust gelaten. Deze delen van de sneaker beschikken niet over dit toffe effect, waardoor de sneaker niet ‘over de top’ is. De eerste foto’s van de Nike Air Force 1 ‘Reflective’ zijn hier onder te bekijken.

Een release datum is nog niet bekend, de sneaker zal te krijgen zijn bij Nike. Houd onze release kalender in de gaten, zo mis je geen release! Volg Sneakerjager ook op Instagram voor meer sneaker releases en reminders.

Nike Air Force 1 'Reflective'
Nike Air Force 1 'Reflective'
Nike Air Force 1 'Reflective'
Nike Air Force 1 'Reflective'