Skip to content
Upcoming

De nieuwe colorways op de Nike Air Force 1 Crater zijn duurzaam

15 oktober 2020 23:39
De nieuwe colorways op de Nike Air Force 1 Crater zijn duurzaam

Nike heeft de iconische basketballsneaker, de Air Force 1, verduurzaamd door Crater Foam toe te passen op het model. Het Crater Foam is gemaakt met minstens 20% gerecyclede materialen (qua gewicht). De Nike Air Force 1 Crater komt in twee nieuwe colorways. Zowel de ‘Pure Platinum‘ en de ‘Summit White’ colorway zijn al verkrijgbaar, bekijk de link hieronder om te zien waar jij deze prachtige sneaker kan scoren!

De Nike Air Force 1 gaat al jaren mee en is ongetwijfeld een van de favoriete modellen van Nike. Na een hoop verschillende samenwerking met de grootste merken en ongekend veel verschillende colorways is het tijd dat ook de Air Force 1 duurzamer wordt. Dus naast dat jij er helemaal tiptop uit ziet, draag jij ook nog eens een steentje bij aan een duurzamere wereld!

Nike Air Force 1 Crater ‘Pure Platinum’/’Summit White’

De Nike Air Force 1 Crater is niet alleen een duurzame sneaker maar ook nog eens prachtig. De opvallende midsole van de sneaker is gemaakt Crater Foam dat bestaat uit 20% gerecyclede materialen, ook zitten er in de zool schuimmaterialen en 11% Nike Grind-rubber verwerkt. Ook de outsole van de sneaker bestaat voor 15% uit Nike Grind-rubber. Het bovenwerk bestaat uit verschillende kleuren en materialen, dit maakt de sneaker helemaal compleet.

Goed nieuws, je kan beide colorways van de Nike Air Force 1 Crater al bemachtigen. Er hangt een prijskaartje aan van €110,-. Een volledige storelist vind je met onderstaande linkjes! Ook kan je hieronder de sneakers bewonderen. Om geen een release meer te hoeven missen kan je ons volgen op social media of een kijkje nemen in de releasekalender.

Nike Air Force 1 Crater 'Pure Platinum'

CT1986-001 · Prijs vanaf €56,-

Naar alle aanbieders
NIKE AIR FORCE 1 CRATER 'PURE PLATINUM'
NIKE AIR FORCE 1 CRATER 'PURE PLATINUM'

Nike Air Force 1 Crater 'Summit White'

CT1986-100 · Prijs vanaf €50,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 duurzaam
NIKE AIR FORCE 1 CRATER 'SUMMIT WHITE'
Images by: Nike