Skip to content
Upcoming

De nieuwe colorway van de Nike Air Force 1 kan aan het Worldwide Pack toegevoegd worden

12 juli 2020 17:37
De nieuwe colorway van de Nike Air Force 1 kan aan het Worldwide Pack toegevoegd worden

De eerste drop van het Worldwide Pack is onlangs gereleased, maar daar blijft het niet bij. Er worden nog steeds nieuwe colorways aan toegevoegd, zo ook deze colorway van de Nike Air Force 1 Worldwide Pack ‘White/Gold’. Wanneer deze precies gereleased zal worden is nog onbekend, maar wij verwachten deze toffe colorway in 2020 nog.

Het worldwide pack is natuurlijk niet het eerste pack van 2020, maar wel een van de grootste. Er zitten negen verschillende sneakers in dit pack die een witte basis hebben en afgewerkt zijn met verschillende materialen en details. De Nike Air Force 1 worldwide pack ‘White/Gold’ heeft natuurlijk hele andere kleuren, maar toch hoort deze bij het pack. Later zal ook de Nike Air Max 90 Gold eraan toegevoegd worden!

Nike Air Force 1 Worldwide White/Gold | DA1343-170

Deze prachtige colorway van de Nike Air Force 1 Worldwide Pack ‘White/Gold’ is een echte musthave. De kleurencombinatie zorgt voor een super strakke colorway. Op het lederen bovenwerk is een print verwerkt. De hiel en de lining van de sneaker hebben een gouden kleur gekregen die net iets donkerder is dan de gouden swoosh. Op de hiel van de sneaker is een gaaf detail van swooshes te zien. De tong van de sneaker heeft een grote ‘worldwide’ branding, overigens is op de insole ook ‘worldwide’ te zien.

Om de Nike Air Force 1 Worldwide Pack White/Gold te kunnen bemachtigen zal je nog even geduld moeten hebben, want een exacte releasedatum hebben wij nog niet. Er hangt een prijskaartje aan van €110,-. Je kan dit paartje natuurlijk hieronder bewonderen. En om als eerst op de hoogte te zijn kan je ons volgen op social media of de releasekalender bekijken.

NIke Air Force 1 Worldwide Pack - White/Gold

DA1343-170 · Prijs vanaf €185,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike