Skip to content
Upcoming

De nieuwe ‘Grey Two’ colorway op de adidas FYW 98 is nu verkrijgbaar!

19 februari 2020 09:26
De nieuwe ‘Grey Two’ colorway op de adidas FYW 98 is nu verkrijgbaar!

Ga terug in de tijd met de nieuwe colorway op de adidas FWY 98. De sneaker is afgelopen week uitgebracht en lijkt nogal veel op de zeer bekende en populaire Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’.

De adidas FYW 98 is voor het eerst uitgebracht in 1998 en heette in de jaren 90 adidas EQT Solution. Misschien was het jou ook al opgevallen. De sneaker lijkt namelijk nogal op de populaire Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’. De adidas FYW 98 heeft net als bij de Yeezy’s een bovenwerk dat gemaakt is van mesh met overlays van suède. Ook de veters zijn bijna hetzelfde, deze zitten hetzelfde gestrikt en hebben dezelfde kleur. Het enige verschil zit in de strepen op de outsole. De adidas FYW 98 heeft drie strepen in plaats van twee. Kortom, het design van de adidas FYW 98 lijkt erg op de Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’.

adidas FYW 98 | EG5195

Het kleurenpallet van deze sneaker bestaat uit grijs, signal coral en yellow tint. Signal coral is een soort mix tussen roze en oranje. De yellow tint bevindt zich in de veters van de sneaker. De midfoot heeft een grijze kleur met zwarte suède overlays. In de binnenkant van de schoen zit een voering dat gemaakt is van textiel. Het design van de sneaker wordt compleet gemaakt met het FYW-gezichtslogo op de inlegzool en hiel. De drie strepen op de zijkant van de sneaker zijn signal coral van kleur.

Deze colorway is afgelopen week uitgebracht en is een unisex model. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van 120,- en deze is verkrijgbaar bij adidas en bij andere diversen retailers. Houd onze releasekalender in de gaten voor meer informatie over diverse sneaker releases. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker.

adidas FYW 98 'Grey Two'

EG5195 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders
adidas FYW 98
adidas FYW 98
Images by adidas