Skip to content
Brand

De nieuwe collectie van adidas staat online

1 februari 2022 21:30
De nieuwe collectie van adidas staat online

Bij adidas shop je nu de nieuwe collectie. In deze collectie vind je verschillende sneakers, kledingitems en accessoires voor hem en haar. Bekijk hier onze favoriete picks uit de collectie.

adidas Superstar 82

adidas Originals Superstar 82
adidas Originals Superstar 82

Het eerste item uit de nieuwe adidas collectie, is de Superstar 82. De Superstar is een echte classic en is sinds 1969 niet meer weg te denken uit de collectie van adidas. Dit paartje heeft een vintage look en kleurt off-white met navy blauw. Op het middenpaneel zijn de drie strepen gezet en op de hiel zien we het Trefoil logo.

Disney ZX 10.000

adidas Disney ZX 10.000
adidas Disney ZX 10.000

De adidas ZX 10.000 in samenwerking met Disney heeft een vrolijke uitstraling. De sneaker kleurt wit met off-white en heeft bruine met roze details. Het paartje haalt inspiratie uit het Dinsey figuur Bambi. Zo hebben de adidas strepen op het middenpaneel en het label op de tong een gevlekt patroon. Ook hebben de veters een zachte feel.

Originals V-DAY jack uniseks

adidas V-Day jack uniseks
adidas V-Day jack uniseks

Dit V-Day jack is er eentje voor de dames en heren. Het item kleurt off-white en heeft een hartjes embleem op de rug gezet. Hier is een rood hartje met het adidas logo te zien. Het jack is met een rits en drukknopen te sluiten. Het jack is gemaakt van katoen.

Trainicons 3-Stripes Woven broek

TRAINICONS 3-STRIPES WOVEN BROEK
TRAINICONS 3-STRIPES WOVEN BROEK

Deze groene joggingbroek voor dames heeft een relaxte pasvorm. Het item heeft de drie adidas strepen op de broekspijpen. Ook is het adidas logo op de heup gezet. Deze kleurt hier zwart.

Forum Bold sneaker

adidas Forum Bold
adidas Forum Bold

De adidas Forum Bold voor dames heeft een all-grey colorway. De sneaker haalt inspiratie uit het OG silhouet van de Forum en heeft het model en plateauzool gegeven. Ook zijn de drie strepen op het middenpaneel vervangen door een Trefoil logo. Op de middenzool is een gaas detail toegevoegd.

Designed For Gameday jack

Adidas Designed For Games ritsjack
Adidas Designed For Games ritsjack

Ook dit lichtgrijze jack voor de heren is in de nieuwe adidas collectie te vinden. Dit jack is ‘Designed For Gameday’ en is speciaal voor de gamers onder ons. Het jack is makkelijk open te ritsen en heeft een capuchon. Het jack combineert twee verschillende tinten grijs en heeft het adidas logo op de borst gezet.

adilette Badslippers

adilette Badslippers
adilette Badslippers

Ook de bekende adilettes zijn in de nieuwe collectie te vinden. De slipper heeft een opvallende blauwe kleur en heeft de drie strepen op de strap. Deze kleuren hier wit. Op de middenzool is het adidas logo gezet. De adilette bestaat dit jaar 50 jaar en viert dit met een aantal nieuwe colorways waaronder deze turquoise.

adidas Sportswear Wide-Leg Fleece broek

Adidas Sportswear Wide Leg Broek
Adidas Sportswear Wide Leg Broek

De Sportswear Wide-Leg broek kleurt donkerblauw en heeft een zachte feel. Op de heup is een roze hartje gezet. Deze hint naar de Valentijnscollectie. Op de heup is ook het adidas logo gezet. De broek heeft een elastische heupband. Deze is met een trekkoord te verstellen.

Adventure rugzak

adidas Adventure rugzak
adidas Adventure rugzak

De Adventure rugzak is een ideale tas voor school of voor mee op reis. De tas heeft een zwarte colorway en is gemaakt van gerecyclede materialen. Het item heeft een laptopvak en meerdere vakken op de voorkant. Ook is het adidas Adventure logo op de voorkant gezet.

adidas V-Day T-shirt uniseks

adidas V-Day T-shirt
adidas V-Day T-shirt

Een ander item uit de nieuwe adidas collectie, is dit V-Day shirt. Het item heeft een lichtroze kleur en heeft op de voor- en achterzijde verschillende details. Zo is er op de borst de tekst “ROSES ARE RED, TREFOILS ARE BLUE,I BOUGHT THIS TEE FOR ME AND NOT FOR YOU”. Dit refereert naar het Trefoil logo van adidas. Op de rug is een bloem gestikt

Forum Low schoenen

Onze laatste favoriete pick is deze adidas Forum Low voor de dames. De sneaker heeft een off-white kleur en is van leer. Op de hiel is het Trefoil logo in het lichtroze gezet. Ook op de strap komt het lichtroze logo naar voren. De middenzool kleurt wit en de buitenzool deelt dezelfde kleur als de buitenzool.

Dit zijn een aantal favoriete picks uit de nieuwe adidas collectie. Mocht je liever zelf een kijkje willen nemen in de collectie, klik dan op de knop hieronder.