Skip to content
Upcoming

De nieuwe Air Force 1 colorway met Patches als details

29 oktober 2020 08:41
De nieuwe Air Force 1 colorway met Patches als details

Nike toont ons de eerste images van een nieuwe versie van de iconische Air Force 1 en deze beschikt over te gekke details. Met nog 2 maanden in 2020 te gaan kunnen we zeggen het de Air Force 1 één van de meest populaire sneakers van 2020 is en daar kunnen we deze nieuwe Nike Air Force 1 ‘Patches’ aan toe voegen. Deze nieuwe colorway heeft de naam niet voor niks, de Velcro Patches zijn namelijk op de tong van de sneaker te zien.

De Nike Air Force 1 kennen we allemaal wel. Het is een van de meest populaire en gewilde sneaker van Nike. We hebben op dit model de mooiste colorways voorbij zien komen, maar ook veel verschillende samenwerkingen. Naast de klassieke Air Force 1, zijn er nog verschillende varianten verkrijgbaar. De Air Force Shadow, de Sage en natuurlijk de Air Force 1 in een hoog variant. Sinds kort kennen we ook het Pixel variant, oftewel genoeg keuze voor iedereen!

Nike Air Force 1 ‘Patches’

De Nike Air Force 1 ‘Patches’ heeft de naam te danken aan de details op de tong van de sneaker. Op deze patches zien we Nike branding en een swoosh. Verder bestaat de sneaker uit een lederen upper. Zowel de zwarte als de grijze colorway worden afgemaakt met witte details om bijvoorbeeld de swoosh. Op de witte colorway zijn zwarte details te zien. Hieronder kan je de sneaker nog eens goed bekijken in alle drie de verschillende colorways.

Een exacte releasedatum voor de Nike Air Force 1 ‘Patches’ hebben we helaas nog niet. We verwachten de colorways in 2020 nog bij Nike met een prijskaartje van €110,-. Blijf op de hoogte van deze, en alle andere releases door middel van ons te volgen op social media en de releasekalender in de gaten te houden! Check hieronder de Nike Air Force 1 ‘Patches’ in de drie verschillende colorways.


Nike Air Force 1 Patches 'Black'

DH2472-001 · Prijs vanaf €263,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low 'Patches' black

Nike Air Force 1 Patches 'Grey'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low 'Patches' grey

Nike Air Force 1 Patches 'White'

DH2472-100 · Prijs vanaf €167,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low 'Patches' white
Images by: Nike