Skip to content
Upcoming

De nieuwe adidas Adizero FW21 Running collectie bevat veel innovatie

18 juni 2021 15:29
De nieuwe adidas Adizero FW21 Running collectie bevat veel innovatie

adidas Running heeft de nieuwe Adizero FW21 Running collectie bekend gemaakt. Drie schoenen uit deze collectie zijn nu te verkrijgen bij adidas.

adidas Adizero FW21 collectie

De nieuwe adidas Adizero FW21 Running collectie bestaat uit vier hardloopschoenen. In deze collectie zit een Boston 10, Adios Pro 2.0, Prime X en een Avanti Track Spike. De eerste 3 zijn al verkrijgbaar via de website van adidas.

adidas Adizero Boston 10 | FY4079

De adidas Adizero Boston 10 is het vervolg op de Boston 9, maar lijkt ook op de Adios Pro 2.0. Deze hardloopschoen heeft een Continental™ Rubber-loopzool. Hierdoor heb je een beter grip op de grond waar je op loopt. Door de Energyrods die ook in de zool zitten, veer je sneller terug tijdens het hardlopen. Op deze schoen zit een Lightstrike Pro middenzool. Dit betekent dat door het schuimrubber je een geoptimaliseerde schokdemping hebt en dat het langer meegaat. Daarnaast is deze schoen gemaakt met Primegreen: een reeks gerecyclede high-performance materialen. 50% van het bovenwerk bestaat uit hergebruikte grondstoffen.
De Boston 10 heeft door de Lightstrike zool een iets dikkere zool. Het heeft een dunner materiaal zodat je voet goed kan blijven ademen. De hardloopschoen komt in het wit met ‘Solar Red’ accenten.
De schoen kost €150,00. Deze is helaas uitverkocht, maar je kan je email-adres invullen voor de restock via de knop hieronder.

adidas Adizero Boston 10

FY4079 · Prijs vanaf €67,-

Naar alle aanbieders
adidas adizero boston 10

adidas Adizero Adios Pro 2.0 | FZ2477

Ook de adidas Adizero Adios Pro 2.0 heeft de Lightstrike Pro middenzool en de Energyrods. Hierdoor heb je een meer anatomisch gedreven voetafwikkeling en biedt het extra energieteruggave. Deze hardloopschoen heeft een bovenwerk van Celermesh 2.0. Dit houdt in dat het is ontworpen voor snelheid via flexibiliteit, ventilatie en doelgerichte ondersteuning, gebaseerd op gegevens van echte hardlopers. De Adios Pro 2.0 is goedgekeurd door World Athletics volgens de nieuwe richtlijnen. Dit materiaal is deels gemaakt van gerecycled polyester. Ook deze hardloopschoen is in het wit met ‘Solar Red’ accenten.
Deze schoen kost €220,00 en is verkrijgbaar via de knop hieronder.

adidas Adizero Adios Pro 2.0

FZ2477 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders
adidas adizero adios pro 2.0

adidas Adizero Prime X | G54976

De adidas Adizero Prime X heeft ook de Lightstrike Pro en Energyrods elementen. Hoe deze schoen zich onderscheidt is door de Singlelaunch hiel. De Singlelaunch hiel houdt in dat de voet niet verschoven kan worden in de schoen door middel van antislip verankering. Deze schoen is gemaakt met gerecycled materiaal, omdat adidas de ambitie heeft om een einde te maken aan het plastic afval. 20% van de onderdelen die samen het bovenwerk vormen zijn gemaakt van minimaal 50% gerecycled materiaal.
De Prime X is wat kleurrijker dan de andere twee door meer gebruik van ‘Solar Red’ op het bovenwerk. De rest van de schoen is een lichte kleur met zwarte accenten.
De schoen kost €250,00 en is verkrijgbaar via de knop hieronder.

adidas Adizero Prime X

G54976 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders
adidas adizero prime x

adidas Avanti Track Spike

De adidas Avanti Track Spike is een echte hardloopschoen voor de atleten. Het bovenwerk is gemaakt van een glasvezel constructie voor flexibiliteit, samen met de Energyrods. Bij deze schoen zit ook de Singlelaunch hiel constructie zodat de voet niet glibbert tijdens het hardlopen. De adidas Avanti Track Spike zal later deze zomer uitkomen. Eerst is het de beurt aan de adidas atleten op de Olympische Spelen in Tokio om de schoen aan de wereld te laten zien.

adidas avanti track spike
All images by adidas

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneaker updates? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs goed in de gaten.