Skip to content
Upcoming

De nieuw Nike Air Force 1 x Stüssy is hand dyed

25 januari 2021 19:03
De nieuw Nike Air Force 1 x Stüssy is hand dyed

De Nike x Stüssy samenwerking gaat verder! Opnieuw verwachten we een Nike Air Force 1 x Stüssy, maar dit keer is hij wel erg bijzonder. De release bevat dit keer een pack van 5 colorway! Elk paartje is met de hand geschilderd door Lookout & Wonderland in LA. De release zal erg limited zijn.

De vorige samenwerking tussen Nike Air Force 1 en Stüssy was een groot succes. De sneaker kwam in een beige ‘Fossil’ en zwarte colorway en was binnen no-time uitverkocht. De details en materialen waren volgens mij en nog vele andere fans heel on-point! Ook dit keer verwachten we de sneaker met dezelfde details. Zoals we op de eerste foto’s hebben gezien komt onze wens uit. 5 nieuwe colorways staan klaar om te releasen!

Air Force 1 x Stüssy

Nike Air Force 1 x Stüssy Hand Dyed Pack

Elk paartje uit dit Nike Air Force 1 x Stüssy pack is uniek. De sneakers zijn liefdevol met de hand geverfd in Los Angeles, Californië door Lookout & Wonderland, een kunstpraktijk gebaseerd op plantaardige kleur, medicijn en vezels. Alle natuurlijke kleurstoffen zijn ethisch geoogst. Voor elk sneaker is een unieke kleurstof gekozen, om elk van Stüssy’s wereldtournee steden te vertegenwoordigen.

Net zoals de vorige AF1 x Stüssy release is het bovenwerk gemaakt van hennep. Ook zien we de geborduurde details terug op de Swoosh en backtab. In de toebox zien we het Stüssy logo gestikt. Het logo zien we ook terug op de tong en in de backtab. De hand gemaakte sneakers hebben door het verven een tie-dye look gekregen. Ook de veters en zool doen mee met de bijbehorende colorway!

Bekijk HIER een video, van hoe de sneakers worden geverfd!

Release

Op 29 januari wordt het pack gedropt, in maar een beperkte hoeveelheid. De sneaker is vanaf 10am pst te krijge via de website van Stüssy. Wij durven te voorspellen dat de resell prijs erg hoog wordt! Houd de sneaker releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release! Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra sneaker content, nieuwtjes en herinneringen.