Skip to content
Upcoming

De New Balance Grey Day Pack bevat de New Balance 57/40 en 574

7 mei 2021 14:00
De New Balance Grey Day Pack bevat de New Balance 57/40 en 574

De New Balance Grey Day Pack is nu verkrijgbaar bij New Balance en geselecteerde retailers! Op zaterdag 15 mei om 12:00 uur is het laatste paar van de pack ook verkrijgbaar bij New Balance. Het pack bestaat uit één New Balance 57/40 en drie 574’s. Check hieronder de campagne video en lees vooral verder voor meer details!

Over Grey Day

Grey Day is een feestdag van New Balance. Op deze dag eren zij de grijze kleur die vaak wordt gekoppeld aan New Balance schoenen. Grijs is natuurlijk de meestvoorkomende kleur op de kicks. Daarnaast is het al meer dan een eeuw het symbool voor hun onafhankelijke geest. Het verenigt onze wereldwijde familie en is een onwrikbaar onderdeel van onze nalatenschap. Check hier een extra campagne video!

Sneaker details

New Balance 574

De sneaker bestaat al sinds 1988 en het is nog steeds een erg gewild model. Het model wordt ook wel de alles-in-één sneaker genoemd. De 574’s zijn stijlvol en functioneel, waardoor het vaak ook de eerste paar New Balance sneakers van nieuwe klanten zijn. Aan de New Balance 574 ‘Grey Day’ hangt een prijskaart van €130,-.

These two images are made by END

De klassieke grijze silhouetten zijn geherinterpreteerd met de 90’s New Balance stijl, color blocking en een vergrote N-logo. Daarnaast is er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen: het bovenwerk van de collectie biedt een mix van leer, suède en mesh. De ENCAP® en EVA foam tussenzolen zorgen voor ondersteuning en maximale duurzaamheid. Verder is de buitenzool ook erg functioneel gemaakt. Er is antislip aanwezig en NB heeft ook nog eens rubberen buitenzolen toegevoegd. De goudkleurige details op de New Balance U574GDY ‘Grey Day’ maken het design af.

New Balance U574GDY 'Grey Day'

U574GDY · Prijs vanaf €43,-

Naar alle aanbieders

New Balance ML574EGG 'Grey Day'

ML574EGG · Prijs vanaf €63,-

Naar alle aanbieders

New Balance WL574EG 'Grey Day'

WL574EG · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders

New Balance 57/40

New Balance 57/40 Grey day

De nieuwere New Balance 57/40 kost €140,-. De sneaker is bedekt met verschillende tinten grijs en de donkerste tint is te zien op de hiel. Ook hier is de grote “N”-branding aanwezig. Dit keer staat het logo schuin en sluit het aan op de rest van de overlays. Verder is het logo van leer gemaakt, net zoals de geperforeerde toebox, tong en zijpaneel overlays. Daarnaast zijn de metallic details overal terug te vinden. De gebroken witte tussenzolen geven het ontwerp een old skool stijl.

New Balance M57/40TA 'Grey Day'

M5740TA · Prijs vanaf €119,-

Naar alle aanbieders

New Balance 57/40 Grey day
Images by New Balance

Via onze nieuwspagina en Sneakerjagers app houden wij jullie op de hoogte met sneaker gerelateerde content, nieuwe release en winacties!