Skip to content
Editorial

De New Balance Grey Day collectie by Sneakerjagers

14 mei 2021 23:41
De New Balance Grey Day collectie by Sneakerjagers

Op 15 mei 2021 droppen twee New Balance sneakers om Grey Day te vieren. Het M57/40TA en het U574GDY model droppen op deze dag en hebben een toepasselijke grijze kleur gekregen. Bekijk de sneakers van de New Balance Grey Day collectie, gestyled door Sneakerjagers hieronder.

Grey Day

Grey Day is een fictieve feestdag bedacht door New Balance. De meeste mensen denken aan de grijze kleur, wanneer zij aan de sneakers van het Boston gevestigde merk denken. Bijna elk model van de lijn komt in deze veelvoorkomende grijze kleur voor. Een klassiek model is bijvoorbeeld de 574 uit 1988. De sneaker is een van de bekendste New Balance silhouetten, zo bevat de trainer het ‘N’ logo op het middenpaneel en de comfortabele ENCAP zool.

New Balance ML574EGG 'Grey Day'

ML574EGG · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

New Balance WL574EG 'Grey Day'

WL574EG · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

New Balance M57/40TA ‘Grey Day’

Om de feestdag te vieren, lanceert New Balance de nieuwe M57/40TA. Natuurlijk is de sneaker bedekt met verschillende grijstinten. Het model ziet er anders uit dan de klassieke designs van NB. Zo is het ‘N’ logo uitvergroot en wordt het overlapt door verschillende overlays. Verder bevat de schoen verschillende materialen zoals mesh, suède en leer. Daarnaast is de dikke zool niet te missen, die dynamisch is gemaakt door de golvende tussenzool. Ook is de buitenzool geüpgraded: deze is gemaakt van rubber en is anti-skid.

New Balance M57/40TA 'Grey Day'

M5740TA · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

New Balance U574GDY ‘Grey Day’

Ook heeft New Balance een bijzondere twist gegeven aan het U574GDY model. Hun klassieke 574 model hebben ze omgetoverd tot een bijzondere verschijning. Het meest opvallende is waarschijnlijk dat het ‘N’ logo op het middenpaneel is weggelaten. Aan de binnenkant zijn de letters ‘NEW BALANCE’ er subtiel op geborduurd.

De donkergrijze delen van de upper bestaan uit suède en verder is er mesh gebruikt op bijvoorbeeld de toebox. De logo’s op de hak en tong hebben een gouden kleur gekregen. Desondanks de nieuwe look, is het bekende New Balance comfort behouden: de ENCAP midsole en EVA foam zijn toegepast op de U574GDY.

New Balance U574GDY 'Grey Day'

U574GDY · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

De New Balance Grey Day collectie hebben wij gestyled met grijze comfy outfits. Hoe draag jij jouw favoriete New Balance trainers het liefst?

De volledige New Balance Grey Day collectie is verkrijgbaar vanaf zaterdag 15 mei 2021 om 00:00 uur. Check alle details van jouw favoriete model via de Releasekalender. Download ook de Sneakerjagers App en zet je berichtmeldingen aan, zo krijg je altijd een melding wanneer een nieuwe sneaker dropt. ⏰

Images by Sneakerjagers