Skip to content
Newsfeed

De New Balance Fresh Foam X 1080v13 biedt ultiem comfort

13 oktober 2023 13:07
De New Balance Fresh Foam X 1080v13 biedt ultiem comfort

New Balance introduceert hun nieuwste toevoeging aan de Fresh Foam X collectie: de New Balance Fresh Foam X 1080v13. Dankzij hun voortdurende innovatie, blijft New Balance voorop lopen in de wereld van hardlopen. Dit komt duidelijk naar voren bij de 1080v13, die een vernieuwde hardloopervaring biedt met verbeterde demping, mesh, reflecterende details en een gestructureerde pasvorm voor hardlopers van elk niveau.

De Fresh Foam X 1080v13 is het resultaat van voortdurende innovatie en onderzoek door New Balance om de hardloopervaring te verbeteren. De schoen biedt een unieke combinatie van ultiem comfort en vooruitstrevende technologieën die atleten helpen om hun prestaties naar nieuwe hoogten te brengen.

Nieuwe buitenzool

Allereerst heeft de buitenzool een nieuwe vorm gekregen, waarbij de zool is geoptimaliseerd om de stijfheid aan de voorkant van de schoen te vergroten. Daarnaast heeft de zool een verbeterde kanteling, waardoor de voet tijdens het hardlopen soepeler kan afwikkelen.

New Balance Fresh Foam X 1080v13

Ultieme demping

De hardloopschoen bevat ook een nieuwe FreshFoam X-samenstelling, die de energieteruggave bij elke stap optimaliseert. Deze technologie biedt de perfecte balans tussen demping en responsiviteit, waardoor je elke stap met comfort en kracht kunt zetten.

Stijl en functionaliteit in één

Als laatste is de Fresh Foam X 1080v13 voorzien van een nieuw ontworpen mesh, dat niet alleen ademend is maar ook stijlvol. Reflecterende details zorgen voor extra zichtbaarheid bij weinig licht, terwijl de gestructureerde pasvorm ervoor zorgt dat de schoen perfect zit.

New Balance Fresh Foam X 1080v13

Danny Orr, Algemeen Directeur voor Tech Running bij New Balance, zegt over de nieuwe hardloopschoen: “De FreshFoam X 1080v13 is het resultaat van uitgebreid onderzoek, ontwikkeling en ontwerp-inspanningen vanuit ons merk. Omdat het een van de meest geliefde hardloopschoenen is die New Balance aanbiedt, wilden we de totale ervaring verbeteren, inclusief demping en stijl. Met deze innovaties hebben we de FreshFoam X 1080v13 tot de perfecte schoen gemaakt voor hardlopers van alle niveaus.

New Balance Fresh Foam X 1080v13
New Balance Fresh Foam X 1080v13

Als je overweegt om te starten met hardlopen of als je huidige hardloopschoenen aan vervanging toe zijn, dan is de Fresh Foam X 1080v13 van New Balance zeker iets voor jou! Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net begint met hardlopen, deze hardloopschoenen zullen je ondersteunen bij elke stap.

De New Balance Fresh Foam X 1080v13 zal vanaf 13 oktober 2023 te koop zijn bij New Balance. Benieuwd naar andere modellen van het merk? Klik dan op de button hieronder!