Skip to content
Brand

De New Balance 610 is een gorpcore must-have

9 juni 2024 07:07
De New Balance 610 is een gorpcore must-have

Gorpcore is weer helemaal in! Deze stijl draait om functionele items en outdoor gear. De term gorpcore komt van ‘Good Ol’ Raisins and Peanuts‘ – een knipoog naar het mixen en matchen van verschillende stijlen. In 2024 is deze trend weer helemaal terug, met creatieve en nonchalante outfits vol outdoor kleding, sneakers en accessoires. Binnen deze trend is de New Balance 610 weer helemaal hot.

New Balance 610

De New Balance 610 werd oorspronkelijk in 2012 geïntroduceerd, maar verdween daarna van de radar. Ruim tien jaar later, in 2022, maakte het model een comeback. Het silhouet combineert oude silhouetten uit de archieven van New Balance met een moderne twist en is geïnspireerd op trail running schoenen uit de jaren 2000. Waardoor deze praktische sneaker perfect past bij de gorpcore trend.

New Balance 610
New Balance 610

Inmiddels zijn er verschillende colorways van de 610 uitgebracht, voornamelijk in neutrale tinten. Hierdoor is de sneaker makkelijk te stylen. Zoals je hieronder kunt zien, maakt de sneaker een classy outfit compleet, maar hij kan ook moeiteloos gedragen worden onder een jeans.

Wat de 610 echt bijzonder maakt, zijn de technische kenmerken. Het bovenwerk komt in een combinatie van synthetische en mesh materialen, dit maakt het een ademend en functioneel ontwerp.

De sneaker heeft daarnaast een C-CAP middenzool die samen met ABZORB demping en een N-Durance buitenzool zorgen voor ultiem comfort. Dit maakt de New Balance 610 niet alleen comfortabel voor dagelijks gebruik, maar ook ideaal voor outdoor avonturen.

New Balance 610

De New Balance 610 komt in verschillende versies, waaronder de 610T, 610v1 en 610Xv1. Elk van deze modellen biedt unieke kenmerken en colorways, zodat er voor iedereen een passend ontwerp is. Alle versies zijn verkrijgbaar bij New Balance. Benieuwd naar wat het merk allemaal te bieden heeft? Klik dan op de button hieronder voor een overzicht!

Naast de 610 is het merk in 2024 ook erg gefocust op de New Balance 1000. Lees hier: New Balance heeft grote plannen met het 1000 silhouet in 2024.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date