Skip to content
Newsfeed

De New Balance 550 komt uit in het groen 🍀

13 juni 2021 15:00
De New Balance 550 komt uit in het groen 🍀

De New Balance 550 is de laatste tijd een groot succes, mede door Teddy Santis. Dit model kwam vorige week nog uit bij verschillende retailers in verschillende kleuren, maar is nu compleet uitverkocht.

De low-top basketbalschoen maakt een comeback. Toen New Balance en Aimé Leon Dore hun samenwerking van 2020 naar buiten brachten werd de community heel enthousiast. Het was het 550 model van New Balance in wel 4 verschillende kleuren. Hij kwam uit in het donker groen, donker rood, zwart en licht grijs. Binnen de kortste tijd was deze uitverkocht en stegen de resell prijzen de pan uit. Dit jaar kwamen ze opnieuw met deze samenwerking. Een navy met rode colorway en een groen met gele colorway. Niet alleen de samenwerking tussen New Balance en Aimé Leon Dore werd geliefd, de New Balance 550 in het algemeen werd een grote hit en is nu moeilijk te krijgen.

New Balance 550 | BB550WT1

Dit model komt deze keer uit in een groene kleur, wat heel erg lijkt op de NB x ALD 550. Toch zit er een groot verschil in. De basis van de sneaker is wit leer met een toe box van een licht grijs suède. De “N” op de zijkant, de branding op de tong en de buitenzool zijn in een donker groene kleur wat refereert naar Boston, waar New Balance oorspronkelijk vandaan komt. Scroll naar beneden voor alle beelden van deze nieuwe sneaker!

Deze New Balance 550 komt op donderdag 24 juni uit. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download onze Sneakerjagers app! Zo ben je altijd op de hoogte van het leukste sneaker nieuws.

New Balance 550 Groen
New Balance 550 groen
New Balance 550 groen
New Balance 550 groen
New Balance 550 groen
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date