Skip to content
Newsfeed

De NEIGHBORHOOD x adidas NMD_S1 Knit ‘Core Black’ release

14 juni 2023 18:00
De NEIGHBORHOOD x adidas NMD_S1 Knit ‘Core Black’ release

Het Japanse streetwear merk NEIGHBORHOOD komt opnieuw samen met adidas. In de afgelopen jaren zijn er talloze succesvolle samenwerkingen en gezamenlijke collecties geweest die ons keer op keer positief verrast hebben. Nu kunnen we uitkijken naar een dubbele herinterpretatie van de NMD S1 in de kleurstelling ‘Core Black’. Beide varianten droppen op 16 juni 2023 in de adidas CONFIRMED app.

De collab komt dus met twee modellen, een high-top en een low-top versie van de NMD S1. Op het eerste gezicht lijkt de low-top versie op een typische inline kleurstelling. Wanneer je beter kijkt zie je unieke zigzagstiksels op de voorkant en hiel van de sneaker.

Een ander bijzonder detail is de branding van NEIGHBORHOOD oprichter Shinsuke Takizawa op de tussenzool, evenals de reflecterende veters. De boot-achtige high-top versie komt met een suède upper. Het chunky model komt met een gesp over de wreef. De neus doet denken aan een mocassin schoen. De Boost-zool zorgt voor demping.

De NEIGHBORHOOD x adidas NMD S1 Knit ‘Core Black’ droppen vrijdag 16 juni 2023 om 10:00 uur bij geselecteerde retailers en op adidas.com via de CONFIRMED app voor een retailprijs van 250. Tot die tijd kun je de sneakers hieronder in detail bekijken.

Als je meer interessant sneaker nieuws wilt lezen, neem dan een kijkje op onze nieuwspagina. Als je geen nieuwe releases meer wilt missen, houd dan zeker onze releasekalender in de gaten.