Skip to content
Events

De NAKED Copenhagen End of Season Sale is begonnen

25 december 2021 18:00
De NAKED Copenhagen End of Season Sale is begonnen

Bij NAKED Copenhagen shop je nu jouw favoriete merken in de End of Season sale. Items als adidas hoodies, Dickies jassen en Nike Air Huarache sneakers kunnen allemaal gescoord worden met kortingen die oplopen tot wel 80%! Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

1. Adidas EQT Crewneck

adidas

We starten onze favoriete picks met deze stijlvolle crewneck van adidas. Het item is gemaakt van dikke materialen en houd je de hele winter lang lekker warm. Verder is het adidas Equipment logo op de borst en op de linkermouw gestikt.

2. Nike Dunk Hi Rebel ‘University Gold’

Nike
NAKED Copenhagen Season Sale

Het jaar van de Dunks is nog lang niet voorbij. Daarom mag de Nike Dunk Hi Rebel niet ontbreken in onze favoriete picks. De sneaker combineert de kleuren zwart met geel en heeft op het middenpaneel een extra swoosh. Ten slotte heeft het model verhoogde middenzolen gekregen wat het paar erg opvallend maakt.

3. Soulland Bell Vest Multi AOP

Soulland

Om je outfit een extra spice te geven, hebben wij deze Bell Vest van Soulland. Het item is gemaakt van gerecyclede polyester en heeft een opvallende print gekregen. Verder heeft de vest meerdere zakken en zijn de uiteindes afgewerkt met een zwarte rand.

4. adidas Originals ZX 8000

adidas
NAKED Copenhagen Season Sale

De adidas originals ZX 8000 heeft een upper gemaakt van mesh en leer. De sneaker maakt gebruik van het Torsion technologie en heeft een grijs kleurenschema. Combineer het paar met een toffe outfit en ga zo stijlvol mogelijk de winter door.

5. Pleasures Internet Hoodie

Pleasures

Een ander tof item die jij tijdens de End of Season Sale van NAKED Copenhagen kunt scoren, is de Pleasures Internet Hoodie. Het item kleurt volledig zwart met de tekst ‘The Internet Is The Infrastructure Of The Society’. Verder heeft de hoodie een relaxte pasvorm en is gemaakt van katoen fleece.

6. Nike x Sacai x Kaws Blazer Low ‘Purple Dusk’

Nike x Sacai x Kaws Blazer Low
NAKED Copenhagen Season Sale

Op 10 december 2021 dropte Nike samen met Sacai en Kaws de Blazer Low ‘Purple Dusk’. Op het bovenwerk zijn dubbele elementen geplaatst, dit geeft de sneaker een unieke uitstraling. Verder komt het paar in de kleuren paars, blauw en rood en zijn op de middenzolen de kruisjes van Kaws gedrukt.

7. Dickies Pedro Bay Jacket

Dickies

Dit Dickies jack heeft een geruit printje en een blauw kleurenschema. Op de linkerborstzak is het Dickies logo gestikt. Draag het item geknoopt voor een nette outfit, of open voor een meer casual look.

8. Jordan x Aleali May Air Jordan 14 ‘Light Sand’

Air Jrodan 14 Aieali May
NAKED Copenhagen Season Sale

Vervolgens hebben wij de Air Jordan 14 ‘Light Sand’. De sneaker is samen met blogger, model en styliste Aleali May uitgebracht en heeft een bruine colorway. Op de middenzolen zijn groene en goude accenten te vinden en geven het paar een chique look.

9. adidas x Kerwin Frost Graphic Tee

adidas

Het adidas x Kerwin Frost Graphic Tee heeft een oversized pasvorm en een opmerkelijke print. Zo is het adidas logo aan de voorkant zichtbaar en zijn hier vier verschillende figuurtjes op gedrukt.

10. adidas Originals Superstar Vegan

adidas
NAKED Copenhagen Season Sale

De adidas Superstar behoort tot één van onze favoriete modellen en sluiten wij onze favoriete picks af met dit Vegan paartje. De sneaker is opgebouwd uit materialen die niet animal-based zijn. De schoen kleurt wit met zwart en de zolen zijn gemaakt van gerecyclede rubber.

Dit waren een paar van onze favoriete picks uit de End of Season sale van NAKED Copenhagen. Natuurlijk kun je op de website nog een hoop andere toffe items vinden voor een laag prijsje. Wil je liever zelf door de End of Season sale willen scrollen? Klik dan op de knop hieronder!