Skip to content
Brand

De Mid Season Sale bij adidas is van start gegaan

21 september 2022 14:14
De Mid Season Sale bij adidas is van start gegaan

Er is Mid Season Sale bij adidas. Tijdens deze sale profiteer je van hoge kortingen op sneakers, kleding items en accessoires. In de sale kunnen de kortingen oplopen tot wel 40%. Check hier onze favoriete picks en scoor jouw volgende outfit.

adidas Originals Mid Forum dames

adidas Forum Mid dames
adidas Forum Mid dames

We beginnen onze Mid Season Sale picks bij adidas met deze opvallende Mid Forum colorway voor dames. De sneaker kleurt wit en het bovenwerk is van leer. De marmeren details op het middenpaneel en hiel geven het paartje een unieke twist. De suède overlays op de hiel kleuren beige en hebben het adidas Trefoil-logo erin gedrukt.

Adicolor Essentials Fleece Sweatshirt

adidas Adicolor Fleecetrui dames
adidas Adicolor Fleecetrui dames

Een goede trui mag niet ontbreken in de kledingkast. Dit Adicolor Essentials Fleece Sweatshirt voor dames kleurt off-white en heeft een relaxte fit. Op de borst is het adidas Trefoil logo in het zwart gezet. De elastische banden bij de heup en mouwen houden de trui in model.

Aeroready Tricot Trainingspak

AEROREADY TRICOT TRAININGSPAK
AEROREADY TRICOT TRAININGSPAK

Het Aeroready Tricot Trainingspak is er eentje voor de heren en heeft een relaxte fit. Het pak kleurt donkerblauw en heeft witte details over het gehele design. De mouwen komen met de welbekende drie adidas strepen en op de borst is het adidas logo gezet. Het jack heeft een steekzak aan de voorzijde.

Adicolor Classics Cardigan Jurk

ADICOLOR CLASSICS CARDIGAN JURK
ADICOLOR CLASSICS CARDIGAN JURK

De Adicolor Classics Cardigan Jurk heeft een chique en sportieve look. Het item kleurt zwart en heeft witte details op de mouwen en borst. Aan de voorzijde heeft de jurk een split. De jurk is met knopen te sluiten en heeft een getailleerde fit.

adidas Originals Nizza RF

adidas Originals Nizza RF
adidas Originals Nizza RF

De adidas Originals Nizza RF is er eentje voor de heren en heeft een opvallende colorway. De sneaker kleurt blauw en heeft een denim upper. De tie-dye print geeft de sneaker een unieke look. Op de tong verschijnt het Trefoil-logo en op het middenpaneel zien we de drie adidas strepen terug komen.

Adicolor Essentials Trefoil Broek

ADICOLOR ESSENTIALS TREFOIL BROEK
ADICOLOR ESSENTIALS TREFOIL BROEK

Een andere opvallend item uit de Mid Season Sale bij adidas, is deze joggingbroek voor heren. Het item kleurt groen en heeft op de linker heup het adidas Trefoil logo in het wit gedrukt. De broek heeft een relaxte fit en heeft elastische banden bij de enkels en heupen die de broek in model houden.

adidas Originals Forum Bold

adidas Originals Forum Bold
adidas Originals Forum Bold

De adidas Originals Forum Bold voor dames heeft een opvallende look. De sneaker haalt zijn inspiratie uit de klassieke Forum Low en voegt hier een opvallende middenzool aan toe. Op het middenpaneel is het adidas Trefoil logo gezet, deze kleurt hier zwart. Op de tong is het adidas logo in het oranje gezet.

Run Icon Broek

adidas Future Icons Hoodie
adidas Future Icons Hoodie

De adidas Future Icons Hoodie is er eentje voor de heren en is een must in iedere kledingkast. Het item kleurt lichtgrijs en heeft op de voorzijde het bekende Mountain logo. Deze kleurt hier wit. De hoodie is voorzien van een hoodie die jou warm houdt gedurende het winterseizoen. Ook is dit item nu in de sale te verkrijgen.

Run Icon Broek

adidas RUN ICON BROEK
adidas RUN ICON BROEK

De adidas Run Icon broek heeft een relaxte fit en is de ideale broek voor verschillende trainingen. Op beide broekspijpen zijn de adidas strepen gezet. Ook verschijnt het adidas Mountain logo op de knie. De elastische banden bij de enkel houden de broek op zijn plaats.

Love Unites Trefoil T-Shirt

adidas Love Unites Trefoil logo shirt
adidas Love Unites Trefoil logo shirt

We sluiten onze favoriete picks uit de Mid Season Sale bij adidas af met dit Love Unites Trefoil logo shirt. Het item heeft een opvallende print en is uniseks. Op de voorzijde is het adidas Trefoil logo in verschillende kleuren gedrukt. Op de rug een opvallende doodle gezet in het oranje.

Dit zijn onze favoriete picks uit de Mid Season Sale bij adidas. Mocht je liever zelf door de sale willen scrollen, klik dan op de button hieronder.

Vergeet Sneakerjagers niet te volgen op Instagram en blijf up-to-date van de laatste releases en nieuwsberichten.