Skip to content
Upcoming

De Mercer “Pineapple” is 100% gemaakt van ananas

14 maart 2019 09:31
De Mercer “Pineapple” is 100% gemaakt van ananas

Mercer Amsterdam wist al behoorlijk wat los te maken in de Nederlandse sneakerwereld met verschillende releases en samenwerkingen met bijvoorbeeld NASA. Nu is Mercer van plan om een sneaker uit te brengen die 100% gemaakt is van ananas. De Mercer “Pineapple” En ja je leest het goed, ananas. Hier is een exclusieve kijk op de Mercer “Pineapple”

Mercer Amsterdam is de samenwerking aangegaan met een merk dat ananasleer produceert. Dit betekend dat al het leer op de W3RD gemaakt zal worden van ananas. Het zogenaamde ‘pineapple leather’ is 100% gemaakt van ananas en volledig vegan geproduceerd. Niet alleen het leer aan de buitenkant van de sneaker is gemaakt van het ‘pineapple leather’, maar ook de voering van de sneaker is gemaakt van het speciale materiaal. Het materiaal bevat de nieuwste technologie en geleidt warmte en stoot vocht af.

Op de foto is te zien dat de sneaker een beigeachtige kleur heeft en dus ook 100% gemaakt is van ananas. Dit is ook op de sneaker te zien door de tekst die op het bovenwerk staat. Hier staat namelijk; ‘Made from 100% pineapple’. Daarnaast is er ook nog gebruik gemaakt van mesh in bijna dezelfde kleur beige.

Volgens Mercer Amsterdam komt eind maart de W3RD “Pineapple”. Voor nu moeten we het nog doen met deze exclusieve foto van Mercer voor Sneakerjagers.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Mercer "Pineapple"