Skip to content
Brand

De meest populaire witte adidas sneakers voor de lente

8 maart 2023 14:14
De meest populaire witte adidas sneakers voor de lente

Lente 2023 is eindelijk langzaam in aantocht. Dat betekent dat wij onze sneaker game daar een beetje op moeten aanpassen. Met een wit paartje zit je altijd goed. Om jou te helpen met het uitzoeken van de perfecte lente sneaker hebben wij een aantal populaire witte adidas modellen voor jouw op een rijtje gezet!

Wil je liever eerst zelf even de collectie bekijken? Klik hier om alle witte silhouetten bij elkaar te zien op de adidas website.

adidas Samba Classic

De adidas Samba is een van de meest populaire modellen binnen adidas. Samen met de Stan Smith, die je ook in dit rijtje zal terug zien behoren zij tot adidas meest verkochte silhouetten. De oorspronkelijke voetbalschoen wordt omarmt door onze mainstream cultuur. Beroemdheden zoals Frank Ocean, A$AP Rocky en Zoë Kravitz worden regelmatig gezien met de Samba’s.

Deze classic komt natuurlijk in een witte basis, met zwarte details. De sneaker wordt afgemaakt met een gum outsole.

Wij kunnen niks anders zeggen dan dat de adidas Samba Classic de perfecte lente sneaker is. Heb je toch een beetje moeite om jezelf in deze sneaker in te beelden en hoe je dit zou moeten stijlen? Check dan even dit artikel: Hoe style ik de adidas Samba.

adidas

adidas Responce CL

De adidas Responce CL kan gezien worden als een vrij nieuw model binnen adidas. Ondanks dat draagt de sneaker uit 2003 een retro vibe met zich mee.

Het chunky model loopt comfortabel door zijn EVA middenzool, dit zorgt voor schokabsorptie bij elke stap. De adidas Responce CL is bestendig voor elke lente wandeling die jij wil maken.

adidas Stan Smith Bonega 2B

Het adidas Stan Smith model met een kleine make-over krijgt de Stan Smith Bonega 2B als resultaat. De in de Bonega 2B zie je de originele kenmerken van de tennis sneaker goed terug, maar het grote verschil is de platformzool. Ook is de heeltab anders dan dat we gewend zijn. Het Stan Smith model maakt namelijk gebruik van een lederen heeltab, de Bonega geeft hier een unieke twist aan en maakt in plaats van leer gebruik van zacht pluizig materiaal.

adidas Adifoam Q

Je zou het bijna niet geloven, maar de Adifoam Q is een model uit de archieven van adidas! De Adifoam is namelijk een vernieuwde versie van de adidas Quake uit 2001, vandaar de Q in de naam van dit silhouet. Ondanks de inspiratie uit het model van 2001 heeft de Adifoam futuristische uitstraling, dit komt door zijn bovenwerk die bestaat uit een schuimachtig materiaal.

Naast dat de sneaker een look van de toekomst heeft, draagt het model ook bij aan een betere wereld in de toekomst. De upper van de Adifoam bestaat namelijk uit 50% uit gerecyclede materialen.

Door het schuimmateriaal die de Adifoam gebruikt is de sneaker extra licht qua gewicht en blijven je voeten de perfecte temperatuur in de lente- en zomerdagen.

adidas Forum Low

De adidas Forum Low is uitgekomen in 1984 als basketbalschoen. Tegenwoordig wordt het model echter gebruikt als lifestyle sneaker. adidas brengt regelmatig nieuwe colorways uit op het Forum Low silhouet zodat hij bij de tijd blijft. Dit lukt adidas goed, want deze wit beige look is wederom perfect voor de zonnige dagen die gaan komen.

adidas NMD_V3

In 2015 kwam adidas met het baanbrekende NMD silhouet. Het model is ontworpen als moderne lifestyle sneaker. Nu kijken we naar de derde versie van de NMD, met de bijpassende naam de adidas NMD_V3. Het innovatieve model maakt gebruik van de welbekende BOOST middenzool die zorgt voor extra comfort en kwaliteit.

Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit High Performance draden dat minimaal bestaat uit 50% Parley Ocean Plastic, dit is plastic dat uit de oceaan is gevist en gerecycled is in bruikbare materialen.

Klik op de button hieronder voor meer informatie over deze sneaker.

adidas Y-3 Rivalry

Sinds 2002 werken adidas en de Japanse modeontwerper Yohji Yamamoto onder de naam Y-3 samen. De Y-3 collecties combineren high fashion en streetwear in één product. Zo tovert Y-3 ook het adidas basketbal Rivalry model uit de jaren 80 om.

De Y-3 Rivalry blijft dicht bij het originele model, toch heeft de Rivalry een overduidelijke fashion make-over gekregen. Door de geheel wit beige kleur en de leren upper krijgt de sneaker een strak geheel.

adidas Stan Smith Lux

De Stan Smith Lux oogt qua uiterlijk precies hetzelfde als zijn OG voorganger, toch is niks minder waar. De Lux is namelijk een premium en genderneutrale versie van de eerste tennis schoen geïnspireerde Stan Smith.

De premium materialen zijn terug te zien in de upper van de Lux, die is namelijk gemaakt extra zacht leer. Ook is er aan de binnenkant van de sneaker een dikkere patch bij de hiel toegevoegd om slijtage tegen te gaan.

Shop deze perfecte chique lente sneaker nu bij adidas.

adidas Niteball

De adidas Niteball is een lifestyle model die inspiratie haalt uit basketbalschoen silhouetten. De Niteball heeft een chunky uitstraling maar is tegelijkertijd niet overdreven groot aan de voet. De sneaker komt ook met een eye-catching detail op de tong. Op de tong is namelijk een adidas Original logo patch geplaatst.

adidas Superstar

De adidas Superstar is een model waar we elke keer opnieuw verliefd op worden. Eerst als basketbalschoen, daarna als favoriet van hiphop iconen en nu, als casual wear sneaker.

De adidas Superstar gaat al sinds 1970 mee en never misses. Ga jij de Superstar rocken deze lente?

Dit waren onze top tien witte lente sneakers van adidas! Wij hopen dat jij nu perfect weet welke sneaker jij gaat rocken in de lente van 2023. Wil je zelf nog even de hele collectie van witte adidas modellen checken? Klik dan hier om naar de adidas website te gaan!

Blijf op de hoogte van het laatste sneaker nieuws via de Sneakerjagers news pagina.