Skip to content
Upcoming

De leukste Converse items voor op jouw Christmas Wishlist

11 december 2020 11:30
De leukste Converse items voor op jouw Christmas Wishlist

De verlanglijstjes zijn in de maak en de eerste kerst aankopen zijn al gedaan. Kerst staat voor de deur! Dat betekent veel cadeautjes en lekker eten. Beetje hulp nodig met je Christmas Wishlist? Of opzoek naar cadeaus voor een ander? Bekijk hier de leukste Converse sneakers Christmas Wishlist.

Sneakers

Het leukste cadeau om te ontvangen: een nieuw paartje sneakers! Converse heeft niet alleen echte klassiekers en leuke zomer sneakers. Ook voor de koude dagen staan er leuke modelletjes. Daarnaast zijn de sneakers van Converse ook goed betaalbaar. Bekijk hier de leukste Converse sneakers om weg te geven of te ontvangen!

SHOP HIER! Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Cozy Club! SHOP HIER!

SCOOR HIER!

Christmas spirit! SHOP HIER!

SCOOR HIER!

Converse x Braindead. SHOP HIER!

Clothing & accessoires

Het nummer één cadeau met kerst zijn dikke truien. De koude maanden zijn weer ingegaan, dus iedereen kan wel lekker warme kleding gebruiken. Handschoenen, mutsen en dikke truien zijn dus ook het perfecte cadeau. Bekijk de volgende items voor op jou Converse Christmas Wishlist!

SHOP HIER! Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Warm en trendy! SCOOR HIER!

SHOP HIER! verkrijgbaar in meerdere kleuren.

SCOOR HIER!

SCOOR HIER!

Sneakerjagers Christmas Advent Calendar

Houd de Sneakerjagers Advent Calendar in onze app in de gaten. Elke dag, tot en met 24 december, staan er nieuwe prijzen klaar in de Sneakerjagers App! HIER vind jij alle informatie over hoe jij mee doet.

Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste releases en de leukste must-haves door ons te volgen op Instagram en de releasekalender in de gaten te houden!