Skip to content
Upcoming

De ‘leopard’ print is toegevoegd op de Air Max 97

18 januari 2021 17:25
De ‘leopard’ print is toegevoegd op de Air Max 97

Nike kondigt een nieuwe release aan. Een sneaker die we niet vaak meer zien, maar nog altijd een groot favoriet is. Dit keer is het luipaard printje toegevoegd op de Nike Air Max 97. De WMNS release heeft lichte tinten en is super stoer door het te gekke printje.

In 1997 kwam de Air Max 97 op de markt. Het model werd ontworpen door Christian Tresser. De allereerste colorway op dit model, was de ‘Silver Bullet’. Door de jaren heen hebben we deze colorway vaker terug zien komen op de Air Max 97. De sneaker was de eerste Nike sneaker, die beschikte over de ‘Air Unit’ over de gehele zool. De zool ziet er hierdoor niet alleen super stoer uit, het maakt de sneaker ook nog eens extra comfortable. De Air Max 97 heeft al vele colorways gezien. Dit keer is het de leopard print die ons hart sneller laat kloppen.

Nike Air Max 97 ‘Leopard’

Dit keer heeft de iconische Air Max 97 een crème getint bovenwerk. De sneaker bestaat uit meerdere lagen. Op de bovenkant is vooral gebruik gemaakt van mesh, terwijl de onderste laag is gemaakt van suède. Het geliefde luipaard printje is op dit deel het meest terug te vinden, maar zien we verder over het hele bovenwerk. De crème kleur komt terug op de outsole. De midsole is daarentegen wit. Als laatste detail, is de branding en Mini-Swoosh geborduurd met oranje draad. Foto’s van de Air Max 97 ‘Leopard’ zijn onder aan dit blog te vinden.

Een datum voor deze WMNS release, hebben we helaas nog niet. We verwachten de Air Max 97 te droppen in de eerste helft van 2021. Perfect op tijd om de sneakers te rocken in het voorjaar dus! Houd onze releasekalender in de gaten, zo mis je geen enkele sneaker release. Ook deze Air Max 97 ‘Leopard’ zal hierin te vinden zijn! Volg Sneakerjagers_wmns voor extra sneaker en fashion content.

Air Max 97 'Leopard'
Air Max 97 'Leopard'
Air Max 97 'Leopard'