Skip to content
Upcoming

De legendarische Air Jordan 4 krijgt een aparte kleur

13 september 2019 09:00
De legendarische Air Jordan 4 krijgt een aparte kleur

Het Air Jordan 4 model bestaat dit jaar maar liefst 30 jaar! Om dit te vieren zijn er dit jaar al veel toffe Air Jordan 4 colorways uitgebracht. Zo zagen we onder andere de ‘Bred’ colorway weer terugkeren. En nu komt er een nieuwe colorway voor de vrouwen aan genaamd ‘Mushroom’.

Het Air Jordan 4 model heeft grotendeels zijn populariteit te danken aan een overwinning van Michael Jordan in 1989. In de eerste ronde van de NBA Playoffs speelde de Chicago Bulls, het team van Michael Jordan, tegen de Cleveland Cavaliers. Er waren nog maar drie seconde op de klok en de Cleveland Cavaliers stonden met 100-99 voor. Natuurlijk sprong de legendarische Michael Jordan over Craig Elho en met “The Shot” scoorde hij. En dit gebeurde allemaal terwijl hij zijn Air Jordan 4 Bred’s droeg. Sindsdien is het Air Jordan 4 model erg populair. Daarom wordt het 30 jarig bestaan van dit model uitgebreid gevierd. Dit is ook de reden dat de Air Jordan 4 WMNS ‘Mushroom’ ook aan de collectie toegevoegd.

Air Jordan 4 WMNS ‘Mushroom’ | AQ9129-200

De sneaker is gemaakt van suède in de kleur ‘Mushroom’. De tong is ook gemaakt in dezelfde kleur, maar die is van leer. De sneaker bevat overigens over zwarte details. Zo zijn de veters, heeltab, lacewings en de bovenkant van de midsole zwart. Ook is de branding zwart, maar het Jumpman logo is glinsterend met een metaalachtige kleur. De onderkant van de midsole is wit en de outersole is crème.

De sneaker is, helaas voor de heren met een grote schoenmaat, alleen in vrouwenmaten te verkrijgen. De Air Jordan 4 WMNS ‘Mushroom’ zal vanaf donderdag 19 september 2019 te verkrijgen zijn bij een aantal geselecteerde retailers voor een prijs van €190,-. Houd daarom onze Releasekalander goed in de gaten! Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Air Jordan 4 WMNS 'Mushroom'

AQ9129-200 · Prijs vanaf €253,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 WMNS 'Mushroom'
Air Jordan 4 WMNS 'Mushroom'
Air Jordan 4 WMNS 'Mushroom'
Images by Nike