Skip to content
Upcoming

De laatste Nike x Off-White rumors

21 juni 2018 11:33
De laatste Nike x Off-White rumors

Off-White x Nike Blazer ‘Cream/Orange’

Na de release info van de Nike x Off-White presto’s, zijn er nieuwe foto’s opgedoken van een Cream/Orange versie van de Off-White x Nike Blazer. Die zijn debuut maakte tijdens Paris Fashion Week. Naast de gebruikelijke Off-White details die iedereen kent, is het meest opvallende aan deze sneaker de fel oranje Swoosh op de middenzool van de sneaker. De upper is bedekt in Cream. Informatie over de release van deze aankomende drop is er nog niet.


Ook zijn er twee nieuw colorways van de Off-White Air Max 97 verschenen. De eerste is bedekt in ‘Wolf Grey’ en heeft een opvallende gradiënt Swoosh. De Swoosh bevat de kleuren aqua, lichtblauw en roze. De typische Off-White tag aan de schoen is lichtblauw net zoals bij de Air Jordan 1 van Virgil. Op de hiel is de populaire ‘AIR’ ook weer te vinden. Hier is al wel een stylecode en een releasedatum van bekend.

Off-White x Nike Air Max 97 ‘Wolf Grey’ 

Releasedatum: 10 november 2018
Colorway: Off White/Wolf Grey-White-Menta
Stylecode: AJ4585-101


De tweede colorway van de 97 is volledig zwart. Deze heeft wel het oranje labeltje en ook de ‘AIR’ branding op de hiel. Ook de lichtblauwe tag zit aan deze sneaker. Verder is deze sneaker bijna hetzelfde als de eerder witte versie, die we zagen in de ‘The Ten’ collectie. Alleen in plaats van wit is alles zwart. Als jij op de hoogte wil blijven van de nieuwste releases houd dan onze releasekalender in de gaten!

Off-White x Nike Air Max 97

Releasedatum: 10 november 2018
Colorway: Black/Cone-Black-White
Stylecode: AJ4585-001