Skip to content
Upcoming

De klassieke adidas Superstar verschijnt in de iconische Stan Smith colorway

19 oktober 2020 14:02
De klassieke adidas Superstar verschijnt in de iconische Stan Smith colorway

De adidas Superstar is zonder enige twijfel één van de bekendste modellen van adidas. Iedereen heeft wel een paartje van dit silhouet in haar of zijn kast gehad. Het klassieke model verschijnt binnenkort in een nieuwe colorway, namelijk in de iconische wit met groene Stan Smith colorway. Deze colorway past ook perfect op de adidas Superstar.

De adidas Superstar kwam 50 jaar geleden voor het eerst op de markt. In eerste instantie was de sneaker speciaal ontwikkel voor het basketbal. De sneaker werd populair buiten het veld door de rapgroep RUN-D.M.C. Het iconische model van adidas herkennen we vooral aan de drie strepen aan de zijkant van de sneaker en de rubberen shell-toe. De Superstar is vandaag de dag razend populair en deze nieuwe colorway is misschien wel perfect om jouw snaker collectie verder uit te breiden.

adidas Superstar ‘Stan Smith’

Aan de adidas Superstar is niet veel verandert. We zien een wit lederen bovenwerk, dat wordt afgemaakt door de rubberen shell-toe. De drie welbekende strepen zijn dit keer ook helemaal wit gebleven. Het groen, dat normaal erg geliefd is op de Stan Smith, zien we terug op de branding op de tong. Het groen zien we ook op de heeltab van de sneaker, hierop is overigens ook een witte adidas branding te zien. De gouden ‘Superstar’ branding maakt de sneaker helemaal compleet.

Momenteel is de adidas Superstar ‘Stan Smith’ alleen verkrijgbaar in de US via adidas.com. Er is nog geen officiële EU releasedatum vastgesteld. We verwachten dat dit paartje nog in 2020 gedropt wordt bij adidas, met een prijskaartje van €110,-. Hieronder kan je de sneaker checken. Wil jij op de hoogte blijven van deze release, maar ook alle andere releases? Volg ons dan op social media en neem een kijkje in de releasekalender!

adidas Super Star 'Stan Smith'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas superstar stan smith
adidas superstar stan smith
adidas superstar stan smith
Images by: adidas