Skip to content
Upcoming

De klassieke Air Max 1 komt weer met een mini-Swoosh

30 augustus 2020 10:00
De klassieke Air Max 1 komt weer met een mini-Swoosh

Eerst een klein stap terug in de tijd. Niet lang geleden kwam het nieuws dat de Air Max 1 terug zou keren in een leren uitvoering met mini-Swoosh! Een kleine vier maanden later duiken er officiele foto’s op van de Air Max 1 ‘Mystic Dates’, één van de twee aanstaande colorways.

Na de lange pauze van de Air Max 1 komt hij langzaam maar zeker terug! In het eerste half jaar van 2020 zijn er dan ook nog aardig wat top releases geweest zoal de Air Max 1 DNA, het City Pack met de Amsterdam en London en de twee paar voor Nike SNKRS day. Om nog maar niet te spreken over de Air Max 1 ‘Evergreen Aura’ en ‘Magma Orange’ colorways. Genoeg over het verleden want er komt weer wat moois aan!

Nike Air Max 1 Leather mini-Swoosh ‘Mystic Dates’

De nieuwste Air Max 1 beschikt over een volledig leren upper, iets wat we niet meer zo vaak zien. Dit is top voor het aanstaande herfst weer, want de sneakers zullen dan ook in de herfst droppen. De colorway van de sneakers is simpel, het is namelijk gelijk aan de originele kleurstelling. Een witte basis, grijze overlays en een gekleurde mudguard, Swoosh, veter-oogjes en branding. Hierdoor doet de sneaker denken aan een release uit 1999, ook leer en met bijna dezelfde details.

De nieuwe colorway heeft echter een grijze overlay en geen witte. Een detail dat door veel mensen gewaardeerd word is de mini-Swoosh op de mudguard. Buiten deze witte en grijze vlakken komen de mudguard, Swoosh, veter-oogjes en andere details in de kleur ‘Mystic Dates’. Dit is een zeer donkere bordeaux-achtige kleur, op de foto’s lijkt het zelf richting bruin te gaan.

Release

Buiten deze Air Max 1 ”Mystic Dates’ verwachten we ook nog een licht groene ‘Spiral Sage’ colorway. Beide sneaker worden in oktober 2020 verwacht. Meer info zal snel volgen.

Nike Air Max 1 Leather 'Mystic Dates'

DB5074-101 · Prijs vanaf €127,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 Mystic Dates
Air Max 1 Mystic Dates
Air Max 1 Mystic Dates
Air Max 1 Mystic Dates