Skip to content
Newsfeed

De KITH x New Balance 990v3 krijgt de ‘Daytona’ colorway

28 december 2021 14:00
De KITH x New Balance 990v3 krijgt de ‘Daytona’ colorway

In 2022 zal de nieuwe KITH x New Balance 990v3 ‘Daytona’ releasen. Deze colorway werd voor het eerst gezien tijdens Black Friday in 2013 op het New Balance 1600 model. De colorway is geïnspireerd op de jeugd van Ronnie Fieg, de oprichter van KITH. De inspiratie haalde hij uit de kleuren van Daytona Beach in Florida, waar hij met zijn familie op vakantie ging.

Op de New Balance 990v3 zijn zandkleurige suède overlays te zien en een oceaanblauwe toebox. Het ‘N’ logo op het middendeel heeft een felroze kleur gekregen. Waarschijnlijk staat deze kleur voor de mooie, kleurrijke sunsets in Florida. Ook keert deze felle kleur terug op het KXTH logo op de hiel en Ronnie Fieg’s initialen ‘RF’. Zoals je op de foto’s kunt zien, zal het paar waarschijnlijk worden geleverd met drie verschillende kleuren veters en een dust bag.

Wanneer de KITH x New Balance 990v3 ‘Daytona’ zal releasen is nog niet bekendgemaakt. Houd daarom onze Releasekalender goed in de gaten. Check ook onze News pagina, om geen enkel detail over de sneaker te missen.