Skip to content
Upcoming

De Karhu Trampas SS21 Capsule Collection lanceert binnenkort! 🚀

21 april 2021 10:00
De Karhu Trampas SS21 Capsule Collection lanceert binnenkort! 🚀

De Karhu Trampas SS21 Capsule Collection is geïnspireerd op Karhu’s originele casual footwear design. De Trampas verscheen voor het eerst in de jaren ’60 als hardloopschoen. De sneaker was uniek door de gewatteerde hielkraag en had een betere ondersteuning van de voetboog. In 2019 vond de eerste re-release van het model plaats en nu, in 2021, brengt Karhu vier nieuwe versies van de schoen terug. Bekijk de Karhu Trampas SS21 Capsule Collection hier!

Karhu Trampas: Footwear

‘June Bug’

Er zijn maar liefst vier verschillende colorways uitgebracht. Eén van de colorways is de donkergroene ‘June Bug’. De upper bestaat uit suède en heeft leren details. De bruine gum rubberen zool maakt de sneaker af.

Karhu Trampas 'June Bug'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

‘Ensign Blue’

Ook is er een donkerblauwe variant toegevoegd: de ‘Ensign Blue’. Wederom is de upper van suède gemaakt, net zoals het licht blauwe logo op de zijkanten. Ook is de hielkraag gemaakt van dit zachte materiaal, in een witte en rode kleur. De bruine gum rubberen zool maakt de sneaker compleet.

Karhu Trampas SS21 Capsule Collection
Karhu Trampas SS21 Capsule Collection

Karhu Trampas 'Ensign Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

‘Bright White’

Dit witte ‘Bright White’ paar, bestaat uit zacht leer en heeft hierdoor een smooth uitstraling. De tussenzool is licht vergeeld, waardoor de sneaker een vintage vibe krijgt. Verder zijn er donkerblauwe details gebruikt, op de logo’s op de zijkanten en tong èn op de buitenzool.

tennis shoes
karhu white shoes

Karhu Trampas 'Bright White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

‘Golden Rod’

De opvallendste kleur uit de collectie, is de gele ‘Golden Rod’ colorway. Wat opvallend is aan dit paar, is dat op de zijkanten een witte streep staat. Verder bestaat de upper wederom uit suède en is de sneaker afgemaakt met leren details.

yellow sneakers
Karhu Trampas SS21

Karhu Trampas 'Golden Rod'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Trampas: Apparel

Naast het sneaker pack, zullen ook passende kledingstukken releasen. Er zijn verschillende producten te verkrijgen, van jassen tot t-shirts en van tassen tot sokken. De producten zullen tegelijkertijd met de schoenen releasen, waardoor je de perfecte matching outfit kunt creëren!

karhu trampas
mens fashion
summer outfit
totebag

karhu caps
Karhu Trampas SS21 Capsule Collection

Ben jij blij met de Karhu Trampas SS21 Capsule Collection re-release? De collectie zal verkrijgbaar zijn vanaf vrijdag 23 april 2021 via verschillende retailers. De sneakers hebben een prijskaartje van €120. Benieuwd waar je de sneakers kunt scoren? Check dan snel de Releasekalender om een overzicht te krijgen. Vergeet daarnaast niet om de Sneakerjagers App te downloaden op je telefoon, zodat je altijd een melding krijgt wanneer een nieuwe sneaker zal releasen! 📲

Karhu Trampas SS21
Images by Karhu