Skip to content
Upcoming

De KangaRoos Ultimate Veteran Desert eert de V.N.

10 november 2020 14:18
De KangaRoos Ultimate Veteran Desert eert de V.N.

Nadat ze met hun vorige Made In Germany (MIG) ”Triple Zero” release aandacht vroegen voor alle bosbranden die de wereld recent teisterden, is het nu tijd voor een ode aan de Verenigde Naties. KangaRoos laat maar weer eens zien waar ze heel goed in zijn. Wederom worden premium materialen en hoogstaande kwaliteit vertaalt naar een toffe release. Ook de nieuwe Ultimate Veteran Desert is voorzien van al deze kenmerken.

KangaRoos Ultimate Desert Veteran 470V2-1170

In navolging van hun Ultimate MIG ”Veteran” release uit 2019, is het nu tijd voor de Kangaroos Ultimate MIG Veteran Desert. In het kort een ode aan de Verenigde Naties en de belangrijke taken die deze mannen en vrouwen jaarlijks wereldwijd uitvoeren.

Make Love not war!

Zoals ”Desert” al doet vermoeden, is er gekozen voor zandachtige kleuren en een camouflage print over bijna de gehele schoen. Het meest herkenbare detail op de schoen, die rechtstreeks verwijst naar de Verenigde Naties, is de kenmerkende kleur blauw. Deze komt terug op het binnenwerk, de outsole, de veters en kleurt ook het KangaRoos logo op de midpanel. Ook de smiley lace-locks op beide schoenen zijn uitgevoerd in blauw. Ook de helm op de hiel verwijst naar de mannen en vrouwen van de Verenigde Naties. De insole is bekleed met een gedetailleerde print in hartvorm. Waarin de tekst ”MAKE LOVE NOT WAR” is verwerkt. In de midsole vinden we een DYNACOIL demping. Deze zorgt voor de nodige demping. Iets wat we mogen verwachten van deze premium release. Het bovenwerk van de schoen is uitgerust met premium suede en is ook deels bekleed met leer van hoogstaande kwaliteit.

Kortom weer een top release van Kangaroos!

Bekijk de KangaRoos Ultimate Veteran Desert op de gedetailleerde foto’s onderaan dit blog.

De Kangaroos Ultimate Veteran Desert kwam op zaterdag 24 oktober bij geselecteerde retailers, in een gelimiteerde oplage (450 paar wereldwijd) uit voor € 250.

Hieronder vind je alle aanbieders.

KangaROOS Ultimate MiG 'Veteran 2'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders