Skip to content
Newsfeed

De Kangaroos ‘Inside Job’ is nu verkrijgbaar

10 juli 2021 09:00
De Kangaroos ‘Inside Job’ is nu verkrijgbaar

“ROOS Lovers around the globe, stand together and unite! In tijden waarin de fundamenten van onze samenleving flink aan het wankelen worden gebracht – Covid, Brexit, voortdurende oorlogen, noem maar op – willen we mensen weer dichter bij elkaar brengen, ook al is dat in het echte leven nog steeds bijna onmogelijk.”

KangaROOS deelde het bovenstaande bericht als aankondiging op hun nieuwe project. Het merk heeft dit nieuwe project gelanceerd om sneakerheads en -kenners in heel Europa met elkaar te verbinden. De sneaker lovers komen in teams van twee, digitaal samen. Samen laten zij hun creativiteit los op een MiG (Made in Germany) sneaker naar keuze.

MORPRIME Industries™️ en Tommy Triggah hebben de handen ineengeslagen, om het KangaROOS ‘EUROPEAN CONNECT’ project op te starten. Dit project zet de gecombineerde liefde voor het RUNNING erfgoed in voor een ZEER zeldzaam silhouet dat afkomstig is uit het uitgebreide portfolio van het merk. Tommy Triggah en Morprime hebben voor deze exclusieve samenwerking aan de KangaROOS Racer Hybrid gewerkt.

Geen geforceerd thema of tierelantijntjes, maar een strak design en hoogstaande kwaliteit. Met mooie zachte kleuren en subtiele details hebben Tommy en Morprime deze KangaROOS sneaker helemaal eigen gemaakt. Zo zijn de logo’s van beide heren op de hak te zien. Het nummer van de sneaker en de special box maken de sneaker helemaal af. Er zijn slechts 500 paar wereldwijd van deze handgemaakte sneakers verkrijgbaar bij diverse geselecteerde KangaRoos-retailers. Voor een volledige retailers lijst klik je hier.

Hou onze releasekalender en socials goed in de gaten voor updates omtrent deze en andere releases.

Inside Job
Inside Jo