Skip to content
Brand

Maak kennis met de exclusieve K1X-collectie van Snipes

7 september 2023 09:04
Maak kennis met de exclusieve K1X-collectie van Snipes

De sneakers en kleding van K1X zijn nu te verkrijgen bij Snipes. Het merk werd in 1993 opgericht en omarmt de straat- en basketbalcultuur. Het motto ‘Play Hard’ keert terug in elke K1X collectie en reflecteert waar het merk voor staat. Bekijk hier de items uit de K1X collectie bij Snipes.

Het merk K1X is ontworpen voor en door basketballers. Al zo’n 30 jaar focust het merk zich op het ontwerpen van on-court en off-court outfits. Daarnaast heeft het merk ook een eigen sneakerlijn. Ook de sneakers zijn ontworpen met oog op de basketbalcultuur. De silhouetten hebben een sportief silhouet en zijn met hoogwaardige materialen gemaakt.

K1 Sweep Low
Beeld Sneakerjagers
K1 Sweep Low

De K1X Sweep Low is een van de silhouetten die nu te verkrijgen is bij Snipes. De sneaker heeft een strak design en is gemaakt van premium leer. Het bovenwerk heeft perforatiegaatjes gekregen, dit helpt de sneaker ademen. De lichtblauwe overlays kleuren goed bij de witte upper en geven de sneaker een frisse touch.

Op de hiel en mudguard is het K1X logo geplaatst. Op de tong is de welbekende quote ‘Play Hard’ gezet en op de buitenzool is het motto ‘Play Hard – Don’t Embarrass Our Products’ geplaatst, een term dat hint naar de straatcultuur van de sport basketbal. Naast de lichtblauwe variant, zijn er nu ook witte en zwarte colorways van de sneaker verkrijgbaar.

In de K1X collectie bij Snipes vind je ook modellen als de K1X Glide NB en Glide Mid. De kledingcollectie komt met hoodies, shirts en shorts, elk geschikt voor de sport basketbal en als dagelijkse outfit. Klik op de knop hieronder om de K1X collectie bij Snipes te bekijken.