Skip to content
Staff Picks

De Jordan x Paris Saint-Germain 2021-22 home kit is nog steeds verkrijgbaar

21 juli 2021 11:00
De Jordan x Paris Saint-Germain 2021-22 home kit is nog steeds verkrijgbaar

De Franse profvoetbalclub Paris Saint-Germain kondigde in 2018 een meerjarige deal met Nike en Jordan brand aan. De deal bevat tot 2032 de uitbreiding van Nike’s kit partnerschap met Ligue 1-kampioen PSG. Deze deal werd door de voetbalclub omschreven als de ‘grootste sponsorovereenkomst’ in hun geschiedenis. Scroll door om te zien welke items je nog kunt kopen.

De eerste samenwerking

PSG en Nike zijn geen onbekenden van elkaar. Zo komen de Franse voetbalclub en Nike elk jaar met een nieuwe sneaker release en kleding collectie. De eerste samenwerking tussen de Nike en de voetbalclub vond drie jaar geleden plaats. Toch blijft de PSG x Jordan samenwerking iets unieks. Het is namelijk een samenwerking tussen een basketbal merk en een voetbalclub. Twee van de grootste sporten worden hier samengebracht en zo’n ‘onverwachte’ collab is natuurlijk typisch iets voor Nike.


Jordan x PSG 2021-22 home kit collectie

Paris Saint-Germain en Jordan brand werkten onlangs voor het vierde jaar samen en in de thuisset voor 2021-22 is voor het eerst het Jumpman-logo te zien. Het marineblauwe, rode en witte kleurenschema behoudt het DNA van de voetbalclub. De collectie bestaat naast de kleding ook uit een Air Jordan VII met beperkte oplage en een Jordan MA2.

Air Jordan VII

De Air Jordan VII sneaker is gekleed in een wit, college navy, sport royal en university red kleurenschema. Bij deze Air Jordan 7 zijn de panelen van de middenvoet en de enkel vervangen door transparante mesh panelen. Andere opvallende details zijn dat de ’23’ op de hiel is vervangen door een fleur-de-lis en een afbeelding van de Eiffeltoren. Tenslotte zijn de bekende ‘PANAME’ en ‘ICI C’EST PARIS’ te vinden op de binnenzolen en buitenflappen. Een speciale verpakking maakt het ontwerp compleet. De sneakers zijn nog steeds verkrijgbaar. Klik op de onderstaande knop om te kijken waar.

Paris Saint German X Air Jordan 7

CZ0789-105 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan VII
Via Pochta

Jordan MA2

Ook de Jordan MA2 uitgevoerd in diep marineblauw en rood. Toch heeft de schoen voornamelijk een wit en off-white kleurenschema op het bovenwerk. De tong en voering zijn voorzien van co-branding. Daarnaast heeft het silhouet versterkte hakken.

Jordan MA2 Paris Saint

DJ2030-104 · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders
Jordan MA2
Via Nike

Houdt dan onze nieuwspagina in de gaten voor meer Nike blogs. Als je actief bent op Twitter kun je ons daarop in de gaten houden voor de laatste sneaker leaks. Klik hier en volg ons op Twitter!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date