Skip to content
Newsfeed

De Jordan Holiday 2023 Retro line-up

19 september 2023 10:05
De Jordan Holiday 2023 Retro line-up

De eerste beelden van de Jordan Holiday 2023 line-up zijn verschenen. In de line-up verschijnen retro colorways van modellen als de Air Jordan 1 High, Air Jordan 3 en Air Jordan 8. Bekijk de eerste beelden hier en houd de releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

Air Jordan 1 High Retro OG ‘Satin Bred’

De eerste sneaker uit de Jordan Holiday 2023 line-up, is de Air Jordan 1 High Retro OG ‘Satin Bred’. Eerder dit jaar verschenen de eerste beelden van het paar al en nu zien we het paar in de line-up verschijnen. De WMNS exclusive sneaker komt in de welbekende ‘Bred’ colorway. Het bovenwerk is van satijn, wat het paar een chique uitstraling geeft.

Air Jordan 1 ‘Royal Reimagined’

Een ander paar dat eerder in 2023 al verscheen, is de Air Jordan 1 ‘Royal Reimagined’. De ‘Royal’ is geen onbekende colorway bij Nike. In het verleden verscheen de colorway al op verschillende modellen, maar de Air Jordan 1 in de blauw-zwarte colorway blijft een klassieker.

Air Jordan 1 High ‘Mauve’

De derde, en tevens laatste, Air Jordan 1 uit de Holiday line-up, is de ‘Mauve’ variant. De sneaker heeft een witte upper en komt met paarse overlays. De ‘Mauve’ wordt in oktober 2023 verwacht.

Air Jordan 1 Low ‘85 ‘Neutral Grey’

Air Jordan 1 Low ‘85 'Neutral Grey'

Een andere release uit de Jordan Holiday 2023 line-up, is de Air Jordan 1 Low ‘85 ‘Neutral Grey’. Het paar heeft een ‘used’ look. Het bovenwerk heeft een witte kleur en de overlays zijn in het grijs geplaatst.

Air Jordan 3 Retro ‘Off Noir’

Ook de Air Jordan 3 verschijnt een aantal keren in de Holiday line-up. Een daarvan, is de ‘Off Noir’ colorway, speciaal voor de dames. De sneaker heeft een zwarte upper en komt met grijze overlays, gekenmerkt door de welbekende ‘Elephant’ print.

Jordan Retro 3 ‘Fear’

De eerste beelden van de Air Jordan 3 ‘Fear’ verschenen eerder in 2023 al. De sneaker komt in een grijs met oranje colorway. Op de mudguard verschijnt de ‘Elephant’ print, een kenmerkend motief voor het Air Jordan model. De oranje details geven het paar een unieke touch.

Air Jordan 4 SE Craft ‘Olive’

Een andere opvallende release uit de Jordan Holiday line-up, is de Air Jordan 4 SE Craft ‘Olive’. De Craft variant van de Air Jordan 4 heeft een speelse look. Op het bovenwerk zijn patches geplaatst in verschillende tinten groen. Materialen als suède, leer en mesh wisselen elkaar af op het bovenwerk.

Air Jordan 5 SE ‘Navy’

De Air Jordan 5 lijkt zijn comeback te maken. Met releases van A Ma Manière op de planning, verschijnt het model nu ook in een donkerblauwe colorway. Het bovenwerk is van suède. De blauwe, translucent zool geeft de sneaker een frisse touch.

Air Jordan 6 GORE-TEX ‘Brown Kelp’

Air Jordan 6 GORE-TEX 'Brown Kelp'

De Air Jordan 6 GORE-TEX ‘Brown Kelp’ heeft een strakke look. Het bovenwerk is van bruin leer en komt met paarse details. De middenzool komt met verstevigende elementen. De perforatiegaatjes op het bovenwerk helpen de sneaker ademen.

Air Jordan 6 ‘Aqua’

De Air Jordan 6 ‘Aqua’ wordt in de maand oktober 2023 verwacht. De Air Jordan 6 heeft een chunky design. Het bovenwerk is van zwart suède. De middenzool combineert de kleuren blauw en paars, wat het paar een opvallende touch geeft. Op de hiel is een treklus geplaatst.

Air Jordan 11 Retro ‘Neapolitan’

Beeld Kicksonfire

De ‘Neapolitan’ colorway is geen onbekende colorway. De colorway verscheen in 2022 op de Air Jordan 4. Nu krijgt de Air Jordan 11 de ‘Neapolitan’ colorway. Het bovenwerk heeft een witte kleur gekregen en roze met grijze details maken de sneaker compleet. De sneaker verschijnt in WMNS, TD en PS sizing.

Air Jordan 11 ‘Gratitude’

Air Jordan 11 "Gratitude"
Beeld Kicksfinder

De Air Jordan 11 ‘Gratitude’ heeft een ingetogen colorway. De sneaker combineert de kleuren wit, zwart en goud. De buitenzool is translucent en geeft de Air Jordan 11 een moderne touch. Op de hiel is het Jumpman logo geplaatst. De mudguard is van patent leer.

Air Jordan 12 ‘Cherry’

Air Jordan 12 Cherry
Beeld @zsneakerheadsz

De Air Jordan 12 ‘Cherry’ keert terug. De sneaker was ruim tien jaar geleden voor het laatst verschenen, en nu, eind 2023, lijkt de welbekende colorway terug te keren. De mudguard komt met grof, slangenleer. Zilveren details maken het paar compleet.

Air Jordan Retro 13 ‘Wheat’

Air Jordan Retro 13 'Wheat'
Beeld @snkr_twitr

Tot slot, keert ook de Air Jordan 13 ‘Wheat’ terug. De sneaker werd in 2004 gereleased en nu, anno 2023, lijkt de ‘Wheat’ terug te keren. Op de hiel is het groene ‘cateye’ embleem geplaatst. Het leer op het bovenwerk heeft ronde stitchings.

Dit was het overzicht van de sneakers die in de Jordan Holiday 2023 line-up voorbij kwamen. De sneakers worden in de komende maanden van 2023 verwacht. Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date