Skip to content
Upcoming

De Jordan Future komt terug met een Woven Camo bovenwerk

12 juli 2018 16:39
De Jordan Future komt terug met een Woven Camo bovenwerk

Het populaire Jordan Future silhouet van Ben Kirschner komt opnieuw terug nadat hij een tijdje niet was vrijgegeven. Bij deze uitvoering is gebruikgemaakt van de iconische zooleenheid van de Air Jordan 11. Het gemoderniseerde bovenwerk is voorzien van een asymmetrisch vetersysteem en een geweven constructie die zorgt voor een unieke look. Het geweven bovenwerk zorgt niet alleen voor een unieke look maar ook is de pasvorm hierdoor erg comfortabel en is de schoen ademend.

De eerste release had een woodland camouflage patroon waar deze nieuwe uitvoering duidelijk op geïnspireerd is. Door de constructie krijgt de sneaker een camo esthetiek, omdat er meerdere lagen en secties van de schoen een andere kleur hebben. De kleuren variëren van een donkere forest green kleur, tot een lichte kaki met andere tinten daartussenin. Goudkleurige metalen lace tips maken de aantrekkelijke Jordan Future sneakers af in stijl.

De release staat gepland op 14 juli, dus get ready! Check hieronder de foto’s en alle shops waar ze verkocht zullen gaan worden. Voor meer komende releases check je de releasekalender!


Jordan Future

Releasedatum: 14-07-2018
Prijs: €160
Colorway: Dark Army/Black/Sail
Stylecode: 652141-301


Storelist

SNS – Klik hier >>
BSTN – Klik hier >>
Afew – Klik hier >>
Asphalt Gold – Klik hier >>
43Einhalb – Klik hier >>