Skip to content
Upcoming

De J Balvin x Air Jordan 1 is enorm opvallend

12 september 2020 12:30
De J Balvin x Air Jordan 1 is enorm opvallend

De J Balvin Air Jordan 1 werd voor het eerst gezien aan de voeten van de Colombiaanse zanger tijdens de Superbowl. Het was meteen duidelijk dat dit één van de opvallendste Air Jordan 1’s ooit zou worden.

J Balvin is een Colombiaanse reggaeton artiest en zanger. J Balvin is een van de meest geluisterde artiesten op Spotify. De Colombiaanse zanger heeft meerde samenwerkingen gedaan met onder andere Guess en Takashi Murakami. Dit word de eerste keer dat J Balvin samen gaat werken met Jordan Brand.

J Balvin x Air Jordan 1 | DC3481-900

Het gehele bovenwerk is gemaakt van canvas materiaal met een klein stukje leer rondom de enkel. Een tie-dye kleurencombinatie is geplaatst op het bovenwerk met kleuren zoals blauw, groen, geel en rood. Alle randen op de sneaker hebben een driehoekige vorm gekregen wat een erg bijzondere look geeft aan de sneaker. J Balvin zijn Smiley is geplaatst op de tong en zijkant van de hiel. De sneaker wordt afgerond door een witte mid- en outsole. De sneaker is dan ook een goede weerspiegeling van zijn uitgesproken en kleurrijke style.

Een releasedatum voor de J Balvin x Air Jordan 1 is nog niet bekend, maar wordt later dit jaar verwacht bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


J Balvin X Air Jordan 1 High

DC3481-900 · Prijs vanaf €222,-

Naar alle aanbieders
J Balvin x Air Jordan 1
J Balvin x Air Jordan 1
J Balvin x Air Jordan 1
J Balvin x Air Jordan 1
Images by SBD