Skip to content
Upcoming

De J Balvin x Air Jordan 1 High dropt op dinsdag 8 december

3 december 2020 21:00
De J Balvin x Air Jordan 1 High dropt op dinsdag 8 december

Deze maand werd eindelijk de releasedatum van de J Balvin x Jordan 1 High bekend gemaakt. Vrijdag 4 december zou de dag zijn waarop deze collab zal droppen. Echter moeten we nu nog 4 dagen langer wachten, want de sneaker dropt nu op dinsdag 8 december om 9:00!

Reggeaton grootheid J Balvin is een samenwerking aangegaan met Air Jordan. Samen brengen ze een wel erg opvallende Jordan 1 High op de markt. Opvallende kleuren en vormen wisselen elkaar af op de Jordan 1. J Balvin staat dan ook mede bekend om de vrolijke kleuren in zijn outfits en kapsel. “I wanted to be the person who really dared to change the shapes and go all out. No one has touched the Air Jordan I like this before.” Vertelde Balvin in een interview.

De Jordan 1 werd voor het eerst gepresenteert tijdens de rust van de belangrijkste wedstrijd in het American Football. De Colombiaanse muziekkant J Balvin droeg de Jordan 1’s tijdens de 54e editie van de Superbowl, begin 2020. Morgen wordt de sneaker eindelijk released en krijgen wij de kans de sneakers te bemachtigen.

J Balvin x Air Jordan 1 High

Alle kleuren van de regenboog zijn terug te vinden op de Jordan 1 in samenwerking met J Balvin. Niet alleen de colorway is erg opvallend. Ook de gebruikte materialen en details zijn erg vernieuwend. Het leer is dit keer ingewisseld voor een canvas bovenwerk. De randen van de overlays hebben wolk-vormige knipsels. Voor de veters en de details is zwart gebruikt. Een laatste vernieuwend detail op de sneaker, is de roze midsole. Op de hiel en tong is het bekende smiley logo van J Balvin te vinden. Bekijk de sneaker en zijn details onder aan dit blog.

Op dinsdag 8 december 2020 dropt de J Balvin x Jordan 1 High op SNKRS. Om 9:00 uur zijn de sneakers voor € 189,99 te bemachtigen. Met dit paartje val je zeker op! Houd de sneaker releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release! Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra sneaker content.

J Balvin X Air Jordan 1 High

DC3481-900 · Prijs vanaf €238,-

Naar alle aanbieders
J Balvin x Jordan 1
J Balvin x Jordan 1
J Balvin x Jordan 1