Skip to content
Upcoming

De J Balvin x Air Jordan 1 heeft een release datum

20 november 2020 20:48
De J Balvin x Air Jordan 1 heeft een release datum

Al aan het begin van 2020 is de J Balvin x Air Jordan 1 aangekondigd. De sneaker vol kleuren en toffe details. Na maanden wachten, hebben we nu eindelijk een release datum voor de J Balvin x Air Jordan 1.

Tijdens de 54e editie van de Superbowl, begin 2020, werd bekend gemaakt dat J Balvin een samenwerking is aangegaan met Jordan Brand. Tijdens J Balvin’s korte optreden in de halftime show, zagen we de sneakers aan zijn voeten. Een kleurrijke colorway op de Jordan 1. De Reggaeton grootheid heeft veel intense “colores” en “vibras,” vertaald kleur en vibes, toegevoegd op de Jordan 1. Ook zien te materialen en details die we niet eerder zagen op de Jordan 1.

“I wanted to be the person who really dared to change the shapes and go all out. No one has touched the Air Jordan I like this before.” – J Balvin.

J Balvin x Air Jordan 1

Met deze sneaker val je zeker op. Het bovenwerk is gemaakt van canvas en heeft een kleurrijke colorway. De kleuren blauw, groen, geel, oranje en rood zien we in elkaar overlopen op de canvas upper. Op de swoosh gebeurd het zelfde, ook deze is gemaakt van canvas. Voor de details en veters is zwart gebruikt. De regenboog upper heeft nog een opvallend detail. De overlays hebben ‘knipsels.’ De wolk-vormen van deze knipsels verwijzen naar J Balvin’s ‘source of energy.’ De midsole van de Jordan 1 is licht roze. Als laatste, staat het logo van de muziekkant op de hiel. Bekijk de bijzondere AJ1 onder aan het blog!

Reggeaton grootheid J Balvin heeft zijn samenwerking met Jordan Brand officieel bekendgemaakt. Samen komen ze op 8 december met een kleurrijke Air Jordan 1 die uit zal komen via de SNKRS app en verschillende retailers.⁠ Houd de sneaker releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release! Volg Sneakerjagers op Instagram voor nieuwtjes, release reminders en sneaker content!

J Balvin X Air Jordan 1 High

DC3481-900 · Prijs vanaf €241,-

Naar alle aanbieders
Jordan 1 x J Balvin