Skip to content
Upcoming

De inschrijving voor de Dior X Air Jordan 1 is open!

25 juni 2020 14:36
De inschrijving voor de Dior X Air Jordan 1 is open!

Finally! de inschrijvingen voor de collab tussen Dior en Air Jordan zijn geopend! Na uitstel komt de unieke samenwerking eindelijke uit!

Dior X Air Jordan 1 OG Low & High 2020

In deze samenwerking zitten twee sneakers namelijk de Air Jordan 1 OG Low en de Air Jordan 1 OG High. De details zijn clean, de sneakers hebben namelijk grijze en witte panelen. Het meest opvallende details is de Swoosh, deze heeft namelijk de bekende Dior branding. Natuurlijk zijn de sneaker niet gemaakt van standaard leer maar zijn ze gemaakt van premium leer. Meer informatie over de details? Check dan dit bericht, want we gaan snel kijken hoe jij kans maakt!

Om mee te doen ga naar naar de speciale Air Dior site. Hierna moet je simpel weg een keuze maken tussen de Air Jordan 1 High of Low. Aan de hoge versie hangt een prijs kaartje van €1.900 en de lage kost €1.700. Deze sneakers zullen niet opgestuurd worden, dus je moet ook direct een pick-up locatie in uitkiezen.

Na inschrijving is het afwachten of jij tot een van de gelukkige bent. Maar let op winnaars worden goed gecontroleerd en gekozen op basis van hoog of laag, maat en gekozen pick-up locatie. Ben je een van de gelukkige dan ontvang je een QR code die je bij jouw pick-up locatie kan laten scannen! Wil je nog meer informatie check dan alvast de voorwaarden van Dior hier.


Dior X Air Jordan 1 Low 'Air Dior'

CN8608-002 · Prijs vanaf €7.777,-

Naar alle aanbieders

Dior X Air Jordan 1 High 'Air Dior'

CN8607-002 · Prijs vanaf €7.741,-

Naar alle aanbieders