Skip to content
Upcoming

De ideale zomer sneaker; Pharrell x adidas Tennis Hu

9 april 2018 11:23
De ideale zomer sneaker; Pharrell x adidas Tennis Hu

Zoek jij nog een paar gave sneakers voor de zomer? Check dan deze adidas x Pharrell! adidas heeft vaak samenwerkingen met Pharrell en dit is zeker weer een om niet te vergeten! Na de release van de ”Powder Dye” pack, heeft Pharrell een nieuw design ontworpen op het Tennis Hu silhouet.

De nieuwe Tennis Hu komt in 2 paren, beide met een verschillende colorway. De sneakers zijn volledig wit. De eerste sneaker heeft ”Mint” accenten op de heel tab en tong. De anders sneaker heeft ”Chalk” accenten op de heel tab en tong. De sok achtige pasvorm en het lichte, ademende bovenwerk van mesh maken de sneaker een veelzijdige en easy-to-wear schoen. De sneakers beschikken over een gebroken witte tussenzool. Het gatenpatroon die over de hele schoen te vinden is, is ook doorgevoerd in de zool. Het voetbed is niet uitneembaar. De witte sneakers zijn in één woord te omschrijven als uniek! Durf jij het aan?!

Scroll verder naar beneden om de foto’s de bekijken van de adidas x Pharrell en shop deze geweldige kicks! De twee sneakers, ”White/Chalk” en ”White/Mint” zijn nu verkrijgbaar en perfect voor de zomer!


Pharrell Williams Hu x adidas  

Prijs: €100,00
Colorway: Running White / Running White / Chalk White
Stylecode: CQ2168
Shoplink: klik hier >>


Pharrell Williams Hu x adidas  

Prijs: €100,00
Colorway: Running White / Running White / Chalk White
Stylecode: CQ2169
Shoplink: klik hier >>