Skip to content
Newsfeed

De iconische Nike Air Max 1 ‘Powerwall BRS’ keert terug met een Big Bubble

9 november 2023 15:33
De iconische Nike Air Max 1 ‘Powerwall BRS’ keert terug met een Big Bubble

De Nike Air Max 1 ‘Powerwall BRS’ keert terug. De iconische colorway verscheen in 2006 en is een favoriet bij vele sneakerliefhebbers. In 2024 verschijnt de colorway op het ’86 Big Bubble silhouet van de Air Max 1. Bekijk de eerste beelden van de Nike Air Max 1 ’86 ‘Powerwall BRS’ hier.

Nike ‘Powerwall’ serie

Nike lijkt voorlopig nog niet klaar te zijn met de Air Max 1 releases. In het jaar 2023 zijn er al diverse colorways verschenen van het model. Ook de Air Max 1 ’86 Big Bubble maakte voor het eerst sinds zijn oorspronkelijke release een comeback. Het model was de voorganger van het welbekende Air Max 1 silhouet, dat in 1987 verscheen, en had een vergrote Air unit.

Sinds de release van de ’86 Big Bubble ‘University Red’ tijdens Air Max Day in maart, heeft het model er al diverse colorways bij gekregen. Nu zien we de eerste beelden van Nike Air Max 1 ’86 ‘Powerwall BRS’, een iconische sneaker die een soleswap heeft gekregen.

De Air Max 1 ‘Powerwall BRS’ werd in 2006 uitgebracht en was onderdeel van de ‘Powerwall’ serie. De serie bracht ode aan de Air Max lijn en kwam met een hoop colorways van maar liefst acht Nike modellen. Elk model verscheen in zeven colorways en de ‘Powerwall BRS’ was hier een van.

Nu komt de klassieke colorway met een vergrote Air unit. Het bovenwerk combineert de kleuren groen, roze en oranje. Het bovenwerk is van ademend mesh. De suède overlays geven de sneaker zijn stevigheid. Op het middenpaneel verschijnt de Swoosh in een opvallende roze kleur. De vergeelde middenzool geeft de sneaker een vintage look.

De Nike Air Max 1 ’86 ‘Powerwall BRS’ heeft voor nu nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de colorway in 2024 bij Nike verwachten. Houd de releasekalender in de gaten voor de laatste updates rondom de release.