Skip to content
Upcoming

De iconische Nike Air Max 1 in een “Wolf Grey” Colorway

5 mei 2018 10:16
De iconische Nike Air Max 1 in een “Wolf Grey” Colorway

Een vernieuwde versie van een legendarisch silhouet, gebouwd met een mesh bovenwerk en bedekt met suede en leer, de Nike Air Max 1 “Wolf Grey”, is nu verkrijgbaar.

Deze versie van de Nike Air Max 1 heeft een old-skool uitstraling met een rustige kleurencombinatie waardoor deze sneaker onder alles kan worden gedragen. De Air Max 1 “Wolf Grey” is kenmerkend door de zwarte suede overlay die ook dient als mudguard. Dit premium materiaal zorgt voor de aantrekkingskracht terwijl de mesh binnenvoering zorgt voor de beste comfort en ondersteuning.

Dankzij het gebruik van zwart en wit, is deze AM1 onmiddellijk herkenbaar en valt de sneaker extra op. “Wolf Grey” vind je terug op de zijkant van de schoen, en de branding op de tong. Om het uiterlijk compleet te maken, is het deze colorway uitgerust met de klassieke witte Air Max 1 middenzool en een donker grijze buitenzool.

De Nike Air Max 1 “Wolf Grey” is onder andere verkrijgbaar bij Nike.nl. Check hier waar je ze nog meer kan kopen! Bewonder de heerlijke sneakers hieronder en check voor meer nieuwe colorways dit blog!

Nike Air Max 1 “Wolf Grey”

Prijs: €135
Colorway: Wolf Grey/Zwart/Wit
Stylecode: AH8145-003
Shoplink: Klik hier >>